Praktisch Leidinggeven in 4 maanden en NLP in 5 maanden

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Praktisch Leidinggeven in 4 maanden en de training NLP in 5 maanden in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je verlaat de training Praktisch Leidinggeven met jouw eigen actieplan
  • Begeleiding van een gecertificeerde NLP trainer
  • Je ontvangt PE-punten van ST!R voor het volgen van NLP in 5 maanden

Doelgroep

De training Praktisch Leidinggeven in 4 maanden is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van leidinggeven. Op dit moment geef je leiding aan een team of je gaat dat in de toekomst doen.

NLP in 5 maanden is geschikt voor jou als je met behulp van inzichten uit NLP negatieve gedachtepatronen wilt doorbreken en daardoor beter resultaat behalen, zowel zakelijk als privé.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal.Voorafgaand aan de trainingen vul je een intakeformulier in waarin je een aantal vragen beantwoordt gericht op jouw persoonlijke situatie. Deze vragen helpen je om jouw ontwikkeldoel helder te omschrijven.

Ervaren trainers | Een ervaren trainer begeleidt de trainingen waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een expert en daarnaast je persoonlijke coach.

Leiderschapstest & -portfolio | Je start de training Praktisch Leidinggeven met een leiderschapstest. Dit helpt een concreet en passend leerpad voor je uit te stippelen. Je persoonlijke leiderschapsportfolio dat je gedurende de training bijhoudt, laat je persoonlijke ontwikkeling zien

Persoonlijk actieplan | Als afsluiting stel je een persoonlijk actieplan, dat de toepassing van het geleerde in de eigen praktijk ondersteunt.

Opdrachten | De opdrachten in de training NLP in 5 maanden en de persoonlijke feedback geven je veel inzicht in je gedrags- en communicatiestijl en de effecten hiervan op anderen.

ICM-certificaat | Heb je de gehele trainingen gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 106 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de training Praktisch Leidinggeven in 4 maanden en de training NLP in 5 maanden voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.020,-

Cursus Prijs
Praktisch Leidinggeven in 4 maanden 2.225,-
NLP in 5 maanden 2.095,-
Prijs zonder korting 4.320,-
Korting 300,-
Investering 4.020,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Nu bereikbaar tot 17.30 uur

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 106 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.