NLP verdieping

Leidinggeven zonder Formele Macht en NLP in 3 dagen

Volg de training Leidinggeven zonder Formele Macht en NLP in 3 dagen in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Leidinggeven zonder Formele Macht en de training NLP in 3 dagen in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van €200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Inzicht in jezelf als natuurlijk leider
  • Begeleiding van een gecertificeerde NLP trainer
  • Jouw leerdoelen en praktijk staan centraal
  • Je ontvangt PE-punten van ST!R en de MfN voor het volgen van NLP in 3 dagen

Doelgroep

Deze training Leiddinggeven zonder Formele Macht is bedoeld voor coördinatoren, projectleiders of senior medewerkers die met regelmaat de verantwoordelijkheid krijgen of nemen binnen het team. Je hebt geen leidinggevende ervaring nodig. NLP in 3 dagen is geschikt voor jou als je met behulp van inzichten uit NLP negatieve gedachtepatronen wilt doorbreken en daardoor beter resultaat wilt behalen, zowel zakelijk als privé.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.085,-

Cursus Prijs
Leidinggeven zonder Formele Macht 1.695,-
NLP in 3 dagen 1.590,-
Prijs zonder korting 3.285,-
Korting 200,-
Investering 3.085,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.