Strategisch Management en Veranderen en Inspireren met Storytelling

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Strategisch Management en de training Veranderen en Inspireren met Storytelling in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 195,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je schrijft een strategisch plan
  • Je stelt een persoonlijk actieplan op

Doelgroep

De training Strategisch Management is bedoeld voor managers, adviseurs en professionals die zich willen ontwikkelen in het formuleren van strategische en tactische keuzes voor hun organisatie.

De training Veranderen en Inspireren met Storytelling is bedoeld voor vernieuwende leiders die verbinding centraal stellen, voor HR en L&D functionarissen die verandering in een organisatie begeleiden en implementeren en verder voor iedereen die op inspirerende wijze een boodschap wil overbrengen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de training. Met de schriftelijke intake geef je aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn. Je maakt daarmee vooraf helder wat je wilt bereiken; zowel voor jezelf als voor de trainer.

Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met jouw trainer en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op en oefen je met vaardigheden. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden.

Online leeromgeving | Via onze interactieve online leeromgeving ontvang je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

Strategisch plan | Aan het eind van de training Strategisch Management schrijf je een strategisch plan voor je organisatie.

Persoonlijk Actieplan | Aan het eind van de training Veranderen en Inspireren met stel je een persoonlijk actieplan op. Dat helpt je door te gaan met leren, ook nadat het traject is afgerond.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 102 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de training Strategisch Management en de training Veranderen en Inspireren met Storytelling voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.145,-

Cursus Prijs
Strategisch Management 1.745,-
Veranderen en Inspireren met Storytelling 1.595,-
Prijs zonder korting 3.340,-
Korting 195,-
Investering 3.145,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 102 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.