Praktisch Leidinggeven en Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Praktisch Leidinggeven en de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de training Praktisch Leidinggeven en aansluitend volg je de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je verlaat de training Praktisch Leidinggeven met jouw eigen actieplan
  • Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden is een uniek programma gebaseerd op de visie van ICM op Leiderschap
  • Dankzij een business challenge en reflectieverslag direct effect in werk én privé

Doelgroep

De training Praktisch Leidinggeven is voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van leidinggeven. Op dit moment geef je leiding aan een team of je gaat dat in de toekomst doen.

De training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden is voor jou geschikt als je leiding geeft aan een team en je wilt door gericht te werken aan je persoonlijke ontwikkeling je impact als leider voor je medewerkers vergroten. Je bent bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal.Voorafgaand aan de training vul je een intakeformulier in waarin je een aantal vragen beantwoordt gericht op jouw persoonlijke situatie. Deze vragen helpen je om jouw ontwikkeldoel helder te omschrijven.

Ervaren trainers | Een ervaren leiderschapstrainer begeleidt de trainingen waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een expert in leiderschap en daarnaast je persoonlijke coach.

Leiderschapstest & -portfolio | Je start de training Praktisch Leidinggeven met een leiderschapstest. Dit helpt een concreet en passend leerpad voor je uit te stippelen. Je persoonlijke leiderschapsportfolio dat je gedurende de training bijhoudt, laat je persoonlijke ontwikkeling zien

Individuele coaching | Je trainer helpt tijdens individuele coachsessies je uitdagingen te identificeren en te vertalen in haalbare doelen. De trainer daagt je in deze coachsessies uit om op zoek te gaan naar dat wat je nodig hebt om het geleerde in de dagelijkse praktijk in te zetten.

Persoonlijk reflectieverslag | Gedurende het programma van Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden werk je aan je persoonlijk reflectieverslag. Zo breng je heel bewust voor jezelf in kaart wat je hebt geleerd van de ervaringen die je tijdens het traject hebt opgedaan en wat dat voor invloed heeft op je denken en handelen.

Business Challenge | Tijdens het programma van Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden ga jij aan de slag met een actuele en gerichte uitdaging in jouw werk. Waar loop je tegenaan en zou je graag willen aanpakken of verbeteren? Zo versterk je tijdens het programma je persoonlijke ontwikkeling als leider én boek je resultaat met je ontwikkeling als leider voor je team.

Intervisie | Tijdens de intervisiesessies in de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden behandel je vraagstukken die jij in je werk en ontwikkeling als leider tegenkomt. Je krijgt ruimte en aandacht voor dat wat voor jou belangrijk is. In een veilige setting, begeleid door de trainer, werk je aan je eigen professionalisering. Door samen te leren, versterk je de onderlinge verbinding en samenwerking. Doordat je vanuit verschillende invalshoeken oplossingen krijgt aangeboden, levert intervisie vaak waardevolle inzichten op.

ICM-certificaat | Heb je de gehele trainingen gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 105 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de training Praktisch Leidinggeven en de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 7.390,-

Cursus Prijs
Praktisch Leidinggeven 1.595,-
Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden 5.995,-
Prijs zonder korting 7.590,-
Korting 200,-
Investering 7.390,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 105 opleidingen en trainingen in de categorie: Leiderschap en Management.