beginnen met leidinggeven

De Startende Manager en Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden

Volg de opleiding De Startende Manager en de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding De Startende Manager en de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de opleiding De Startende Manager en aansluitend volg je de training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Gericht op jouw praktijk
  • Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden is een uniek programma gebaseerd op de visie van ICM op Leiderschap
  • Dankzij een business challenge en reflectieverslag direct effect in werk én privé

Doelgroep

De opleiding De Startende Manager is geschikt voor iedereen die de afgelopen maanden voor het eerst gestart is in een leidinggevende functie of binnenkort gaat starten en zijn/haar managementvaardigheden wil ontwikkelen.

De training Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden is voor jou een perfect vervolg als je door gericht te werken aan je persoonlijke ontwikkeling je impact als leider voor je medewerkers wilt vergroten. Je bent bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 8.490,-

Cursus Prijs
De Startende Manager 2.695,-
Leiderschapsontwikkeling voor Leidinggevenden 6.095,-
Prijs zonder korting 8.790,-
Korting 300,-
Investering 8.490,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.