online coachgesprekken

Stress- en burn-outbegeleiding en Online Coachen

Volg de opleiding Stress- en burn-out begeleiding en de training Online Coachen in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Stress- en burn-outbegeleiding en de training Online Coachen in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • NOBCO, Noloc en StiR verstrekken PE-punten voor het Stress- en burn-out programma
  • Online coachen op een manier die bij jou past
  • Begeleiding van een ervaren (online) trainer en coach

Doelgroep

De opleiding Stress- en burn-outbegeleiding is bedoeld voor coaches, trainers en begeleiders die vaardigheden willen ontwikkelen om mensen met stress- en burn-outklachten goed te begeleiden.

De training Online Coachen is geschikt voor iedere coach die ook online zijn of haar coachvaardigheden effectief wil inzetten.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.895,-

Cursus Prijs
Stress- en burn-outbegeleiding 2.295,-
Online Coachen 800,-
Prijs zonder korting 3.095,-
Korting 200,-
Investering 2.895,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.