Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende aanpak.

Intake | Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de cursus. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst geef je in een online intakegesprek met de trainer aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn. Daarmee is het zowel voor jou als voor de trainer helder waar je tijdens het traject de focus op hebt.

Online bijeenkomsten | In de gezamenlijke online bijeenkomsten wisselt je trainer theorie af met interactieve werkvormen. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden. Door audio en video te delen heb je persoonlijk en efficiƫnt contact. De trainer zorgt voor een veilige omgeving.

Break-out sessies | Tijdens de online bijeenkomsten maken we gebruik van break-outsessies. In subgroepjes ga je met medecursisten uiteen om aan vraagstukken en opdrachten te werken. De trainer sluit in elk groepje aan om vragen te beantwoorden.

Online leeromgeving | Naast de interactieve online bijeenkomsten werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Door de intensieve voorbereiding start je al met jouw leerproces voor de eerste bijeenkomst. Na de training houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Persoonlijke aandacht | De trainer geeft persoonlijke aandacht en stelt de vraagstukken van jou en je medecursisten centraal. Daarnaast wissel je onderling ervaringen uit waardoor je van en met elkaar leert. Samen kom je tot handvatten toegespitst op jouw situatie.

Energieniveau | De trainer houdt (samen met jou) goed in de gaten dat je energieniveau tijdens online lesdagen op peil blijft. Je kunt voldoende weg van je laptop om pauzes te nemen, de opgedane kennis te laten bezinken en te reflecteren.