Mentorschap bij Gemeente Hoorn: begeleiding, zingeving en behoud van expertise | case | ICM opleidingen & trainingen

Over ICM - Permanente Educatie (PE-)Punten

Beste Opleider van Nederland

Behaal je PE-punten bij ICM!

Wat is Permanente Educatie?

Permanente Educatie gaat over alle educatieve nascholingsactiviteiten die je helpen je professionele kennis en vaardigheden op peil te houden en te vergroten. Op die manier blijf je bij op je vakgebied en voldoe je aan wat jouw (branche)organisatie of beroepsvereniging van je vraagt.

ICM opleidingen & trainingen is geaccrediteerd

Als Cedeo erkend opleidingsinstituut verzorgt ICM PE-opleidingen en -trainingen. Voor het behalen van je jaarlijks verplichte minimum aantal punten of uren voor Permanente Educatie kun je dan ook bij ons terecht.

Haal je PE-punten bij ICM

Bekijk hieronder per branchevereniging voor welke opleidingen en trainingen je PE-punten ontvangt.

NOBCO

StiR

Schoolleidersregister

Cursus Aantal PE-punten
ICM Coachingsopleiding 180 PE-punten

 

De ICM Coachingsopleiding is opgenomen in het professionaliseringsaanbod van het Schoolleidersregister en valt onder twee thema’s: Persoonlijk leiderschap en de Wildcard.

Noloc

Cursus Aantal PE-punten
Loopbaancoaching 43 PE-punten
Stress- en burn-outbegeleiding 43 PE-punten
Een succesvolle coachpraktijk 17 PE-punten

MfN

Cursus Aantal PE-punten
Specialisatie Familiemediation 35 voor categorie 1a en 21 voor categorie 2
NLP in 3 dagen 19 PE-punten

NIMA

Cursus Aantal PE-punten
DMI Digital Marketing 20 PE-punten

NBA

NBA verstrekt geen erkenningen (meer) voor trainingen of opleidingen. Als accountant dien je zelf aan te geven hoe en waarop je wilt ontwikkelen. Mogelijk dat het ICM cursusaanbod jou hierin kan ondersteunen. Neem contact op met ons adviescentrum als je hulp kunt gebruiken.

NIP

Cursus Aantal PE-punten
Positieve Psychologie 40 PE-punten

 

Voor de opleiding Positieve Psychologie zijn 40 punten toegekend, verdeeld over de categorieën A&G-klinische kennis (10), A&G-klinische vaardigheden (10), A&O-kennis (10) en A&O-vaardigheden (10).

Vragen over PE-Punten?

Wil je meer informatie over de ICM opleidingen en trainingen met Permanente Educatie-punten? Of staat jouw (branche)organisatie hier niet vermeld? Ga dan na of ook jouw beroepsvereniging ons bij- en nascholingsaanbod erkent voor je PE-punten en wat we voor je kunnen betekenen. Je bereikt onze studieadviseurs via telefoonnummer 030 – 29 19 888 of info@icm.nl.