De 19 nieuwe cursussen van ICM

Om nog beter aan te sluiten bij de meest actuele leervragen hebben we de afgelopen weken 19 nieuwe cursussen ontwikkeld. Benieuwd welke dat zijn? Bekijk hier ons nieuwe aanbod:

Persoonlijke Effectiviteit

Soft Skills voor Professionals
Onderscheid jezelf als professional, blijf aantrekkelijk voor huidige en toekomstige werkgevers en werk aan vaardigheden als samenwerken, overtuigend communiceren en zelfreflectie. Meer over Soft Skills voor Professionals.

Leef je Persoonlijke Missie
Behoefte om je drijfveren te ontdekken, je persoonlijke missie te formuleren en je eigen plan te trekken? Dit bezinningstraject helpt je je dromen omzetten in actie. Meer over Leef je Persoonlijke Missie.

Van Keuzestress naar Besluitvaardigheid
Geven al die keuzes je soms een verlammend gevoel? Confronteer jezelf met je valkuilen, leer ruimte te geven aan je waarden en vergroot je besluitvaardigheid. Meer over Van Keuzestress naar Besluitvaardigheid.

Succesvol naar een nieuwe baan
Ben je er nog niet achter wat jou écht gelukkig maakt in een baan? In deze training ontdek je wat belangrijk voor je is en hoe je daar werk van kunt maken. Meer over Succesvol naar een nieuwe baan.

Leiderschap & Management

Van Management naar Leiderschap
Slokken al die managementtaken je tijd op, terwijl je eigenlijk een voorbeeld wilt zijn voor je team? Zet de stap van manager naar leider. Meer over Van Management naar Leiderschap.

Deep Democracy
Korte metten maken met conflicterende onderstromen en impliciete tegenwerking? Na deze drie dagen begeleid je teams vanuit een neutrale positie naar succesvolle besluitvorming. Meer over Deep Democracy.

Teamontwikkeling voor Leidinggevenden
Leid je team naar het hoogst haalbare niveau door behoeftes en emoties te herkennen en in te zetten op intrinsieke motivatie en positiviteit. Meer over Teamontwikkeling voor Leidinggevenden.

Projectmanagement & IT

Scrum Master II
Til je Scrum masterschap naar een hoger niveau! In deze opleiding leer je hoe je complexe situaties overwint en je organisatie helpt Scrum te omarmen. Meer over Scrum Master II.

PRINCE2 Agile® Foundation
Combineer de PRINCE2 methodiek met Agile principes en ga voor een officieel geaccrediteerd PRINCE2 Agile® Foundation diploma. Meer over PRINCE2 Agile® Foundation.

PRINCE2 Agile® Practitioner
Ben je PRINCE2 gecertificeerd en vragen je opdrachten steeds meer om een combinatie van PRINCE2 en Agile projectmanagement? Combineer beide werkwijzen in de opleiding PRINCE2 Agile® Practitioner. Meer over  PRINCE2 Agile® Practitioner.

BiSL® Next
Ga voor BiSL® Next certificering en doe kennis op over het inrichten en de impact van business informatiemanagement processen. Meer over BiSL Next.

HRM & HRD

ICM Opleiding Werkgelukdeskundige (CHO)
Omarm een nieuwe (bij)rol als Chief Happiness Officer! In deze opleiding leer je over het belang van werkgeluk en hoe je dit in organisaties zichtbaar en meetbaar vergroot. Meer over de ICM Opleiding Werkgelukdeskindige (CHO).

Professioneel Mentorschap
Als senior medewerker kun je met jouw organisatiekennis, ervaring en netwerk je collega’s helpen. In deze driedaagse training leer je hoe je jezelf als mentor op de kaart zet. Meer over Professioneel Mentorschap.

Introductie Learning & Development
Zet je eerste stappen in de wereld van didactiek. In deze tweedaagse training maak je kennis met leren in organisaties en het opzetten van opleidingstrajecten. Meer over Introductie Learning & Development.

Trainen & Coachen

Ondernemen voor Coaches en Trainers
Van de visie, missie en strategie van je onderneming tot branding en acquisitie: in deze training doe je alle kennis en vaardigheden op om als ondernemer succesvol te zijn. Meer over Ondernemen voor Coaches en Trainers.

Coachen op Vitaliteit
Vitaliteit is essentieel om optimaal te functioneren in werk en leven. Leer hoe je mensen begeleidt mentale blokkades te overwinnen en kunt helpen om de mentale veerkracht te versterken. Meer over Coachen op Vitaliteit.

Introductie Loopbaancoaching
Je klaarstomen voor de vakopleiding Loopbaancoaching? In deze tweedaagse training ontwikkel je je eerste coachvaardigheden en -technieken en maak je kennis met loopbaancoaching. Meer over Introductie Loopbaancoaching.

Sales

Consultative Selling
In deze driedaagse training leer je hoe je als salesprofessional inspeelt op de kernbehoefte van de klant en werkt aan een gelijkwaardige, co-creërende relatie. Meer over Consultative Selling.