Onze 4 nieuwe cursussen sinds het voorjaar van 2021

Sinds dit voorjaar vind je vier nieuwe opleidingen en trainingen in ons cursusaanbod. We ontwikkelden deze om in te spelen op actuele leerbehoeftes en ontwikkelingen in de markt. Je vindt ze hieronder uitgelicht.

Wandelcoaching

Wil je je deskundigheid als coach verhogen en de natuur leren betrekken in je coachaanpak? In de vierdaagse coachspecialisatie Wandelcoaching leer je hoe je via beweging en de natuur meer rust en ruimte creëert in het hoofd van je coachee.

Lees meer over deze opleiding

Contentmarketing

In de tweedaagse training Contentmarketing leer je als marketing- of communicatieprofessional hoe je een goed doordachte contentstrategie opstelt en je doelgroep bereikt met relevante en waardevolle content.

Lees meer over deze training

Vrouwelijk leiderschap

Merk je dat je soms onvoldoende tot je recht komt door dominerend mannelijk leiderschap in jouw organisatie? In de vierdaagse training Vrouwelijk Leiderschap leer je wat er nodig is om een meer gelijkwaardige positie in te nemen, jouw toegevoegde waarde zichtbaarder te maken en tegelijk dicht bij jezelf te blijven.

Lees meer over deze training

Leidinggeven aan een salesteam

Ben je (binnenkort) leidinggevende van een salesteam en wil je inzicht krijgen in welke sturing een salesteam nodig heeft om optimale resultaten te boeken? In deze training ontwikkel je een heldere visie op sales, oefen je met je leiderschapsvaardigheden en versterk je jezelf als sales leidinggevende.

Lees meer over deze training

Schakel onze studieadviseurs in voor advies

Behoefte aan toelichting? Of wil je persoonlijk advies over welke opleiding of training het beste bij je past? Onze studieadviseurs staan voor je klaar. We zijn bereikbaar via 030 29 19 888.