Kennissessie – Interne Academie vormgeven

Vraag je je af hoe je leren en ontwikkelen zelf kunt vormgeven binnen jouw organisatie? Of ben je er al over uit dat je een interne academie wilt opzetten en wil je weten welke stappen daarvoor nodig zijn? Dan komt dit webinar op het juiste moment!

Een academie is een intern systeem dat jouw medewerkers structureel helpt zich te ontwikkelen, bijvoorbeeld via interne of externe trainingen en opleidingen. Dit draagt bij aan de toekomstbestendigheid van jouw organisatie en aan het (blijven) behalen van de organisatiedoelen. In dit webinar legt expert Babette Bajema uit wat een academie is en hoe dit er in de praktijk kan uitzien. Je ontdekt via welke stappen je een eigen effectieve Academie vormgeeft.

  • Wat verstaan we onder een interne academie?
  • Hoe ondersteunt leren de organisatiedoelen?
  • Verschillende vormen van een interne academie
  • De plek van de academie in de organisatie
  • Tips voor het opzetten van een academie

Doelgroep

Iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met hoe leren in organisaties in te richten of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen.

Spreker

Babette Bajema werkt als bedrijfsacademie architect met ruim 20 jaar ervaring voor diverse internationale organisaties waar ze zich bezighoudt met ontwikkelvraagstukken op team- en organisatieniveau. Zij geeft vorm aan strategische opleidingsvraagstukken en deelt haar kennis en ervaring graag met vakgenoten. Op basis van deze ervaringen heeft Babette een Academiemodel ontwikkeld dat inzicht geeft in hoe leren en ontwikkelen kan bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelen. Babette is als trainer en L&D consultant verbonden aan ICM en heeft samen met ICM het 9 stappenmodel vormgegeven.

Klanten omschrijven Babette als een verbinder en iemand met een positieve energie die de omgeving in beweging brengt, creatieve oplossingen bedenkt, analytisch is en een hands on mentaliteit heeft.

Plaats & datum

De sessie vindt via Zoom plaats op woensdag 22 maart 2023.

Inloggen vanaf: 19.20 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 20.30 uur

Investering

De investering voor deze kennissessie bedraagt € 25,- excl. btw.

De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.

Deze kennissessie is onderdeel van onze leergang Opleidingskunde (post-HBO). Cursisten kunnen deze sessie optioneel bijwonen. Ben je geen cursist maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp? Goed nieuws! Deze kennissessie is nu ook toegankelijk voor jou.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit evenement.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.