scrumteam

Scrum Master en Werken met een Agile Mindset

Volg de training Scrum Master en Werken met een Agile Mindset in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Scrum Master en de training Werken met een Agile Mindset in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Leer maximaal resultaat te leveren in korte tijd
  • Ervaringsleren met interactieve simulaties

Doelgroep

De opleiding Scrum Master is uitstekend geschikt voor iedereen die bij (Scrum-)projecten betrokken is of in de rol van Scrum Master in Scrum-projecten werkt of wil werken. Je hebt behoefte aan verdieping van je kennis en het effectief toepassen van Scrum in je praktijk.

De training Werken met een Agile Mindset is voor als je werkt in een Agile omgeving en  projectmanager scrum master of product owner bent en wil jouw Agile mindset verbeteren.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.990,-

Cursus Prijs
Scrum Master 1.495,-
Werken met een Agile Mindset 1.695,-
Prijs zonder korting 3.190,-
Korting 200,-
Investering 2.990,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.