Even voorstellen… Dit is Lize!

Lize heeft een achtergrond in Nederlands en Taalwetenschappen. Ze werkt sinds begin augustus 2021 als coördinator van het Examenbureau, waar ze werknemers aanstuurt en lopende zaken in de gaten houdt. Ook is het haar taak processen te analyseren en optimaliseren. “Leuke uitdagingen waar ik erg veel zin in heb!”, aldus Lize.

Hoe ben je hier terechtgekomen?

“Wat van grote invloed geweest is, is dat ik begin dit jaar een loopbaanbegeleidingstraject bij ICM heb gedaan. Ik heb toen met mijn coach een aantal goede gesprekken gevoerd. Ik wist daardoor veel beter welke kant ik op wilde gaan en dat was erg fijn. Dit loopbaanbegeleidingstraject heeft dus een zeer positieve invloed gehad op de stappen die ik gemaakt heb!

Na de coachingsgesprekken ging ik me oriënteren op een cursus om mijn kansen op een nieuwe baan te vergroten. Ik dacht: ICM is een goede opleider, daar moet ik zijn! Ik zat te kijken naar opleidingen binnen project- en procesmanagement en besloot eens bij de vacatures te gaan kijken. Toen stond er nog wat leuks tussen ook! Van het een kwam het ander en toen ben ik op deze mooie plek terechtgekomen.”

Wat is jouw grootste invloed geweest op je carrièrepad?

“Ik heb altijd gedacht dat ik meer een rol achter de schermen wilde. Bij mijn vorige werkgever startte ik dan ook als medewerker maar toen merkte ik dat er behoefte was aan een leidinggevende tussen mijn werkniveau en de teamleider. Toen heb ik mijn hand opgestoken en aangeboden die rol te gaan vervullen. Deze coördinerende rol vond ik heel erg leuk!”

Waar heb je het meeste zin om mee aan de slag te gaan?

“Op korte termijn denk ik het leren kennen van alle opleidingen en trainingen. Op de lange termijn… Moeilijk vraag! Ik denk in het optimaliseren van de samenwerking tussen verschillende afdelingen. Ik denk dat daar wel uitdagingen liggen; optimalisaties bedenken die voor iedereen goed zijn!”

Ben jij ook geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding via ICM? Lees er hier meer informatie over.