Even voorstellen… Dit is Iris!

Iris van der Loo is onze nieuwe Process Owner Locaties! In november 2018 startte ze in een topparttimerfunctie bij 4YoungPeople en nu is ze vast bij ICM in dienst. 

Wat ga je doen bij ICM?

“Per januari 2020 ben ik gestart als Process Owner Locaties bij ICM. Vier dagen per week zal ik mij inzetten om alle trainingen en opleidingen van ICM te voorzien van een passende locatie. Bij de keuze zorg ik dat de wensen van onze cursisten en docenten zo goed mogelijk worden meegenomen. Alle feedback over de locaties wordt teruggekoppeld omdat we ernaar streven dat alle cursisten en docenten tevreden zijn en een fijne plek hebben om aan het werk te gaan. Daarnaast blijf ik scherp op ons locatieaanbod en zal ik actief op zoek gaan naar nieuwe en inspirerende locaties die passen bij ICM.”

Hoe ben je bij ICM terechtgekomen?

“Een jaar geleden ben ik begonnen als Eventmanager bij 4YoungPeople, het non-profit initiatief van ICM. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en leuke trainingsdagen mogen organiseren voor Young Professionals. ICM is een open en warme organisatie en ik voelde mij al snel thuis op kantoor tussen alle collega’s. Dagelijks ging ik met plezier naar werk en ik werd gemotiveerd om elke dag weer iets extra’s te leren. Toen de functie van Process Owner Locaties vrijkwam, zag ik dit als een mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen. Voor mij was één ding namelijk erg duidelijk: mijn tijd bij ICM is zeker nog niet voorbij!”

Waar heb je het meeste zin in om je tanden in te zetten?

“Dit is voor mij een eerste leidinggevende functie. Ik vind het een leuke uitdaging om de topparttimers zo goed mogelijk te begeleiden en ervoor te zorgen dat we samen een sterk team vormen. Daarnaast kijk ik ernaar uit om het contact met locaties warm te houden en een goede relatie met hen op te bouwen. Locatiebezoeken vind ik hierbij belangrijk en waardevol voor het contact en ook om de kwaliteit van de locaties te kunnen bewaken. Uiteindelijk hoop ik natuurlijk nog eigen toffe projecten op te zetten. Maar voor nu genoeg om mee te beginnen!”

We zijn blij met jou in ons team Iris. Heel veel succes!