Bepaal jouw koers – dag zeilen op een catamaran

Op de catamaran van Trainer van het Jaar 2020, Laura van den Ouden

Je hebt een verlangen of doel voor de toekomst, maar het komt er maar niet van een volgende stap te zetten. Daar gaat deze unieke dag op een luxe catamaran verandering in brengen! Op het water krijgen jouw ideeën en plannen de ruimte en komt je creativiteit los. Onder deskundige begeleiding bepaal je jouw koers en maak je vol focus en inspiratie jouw plan voor 2020 of 2021 concreet.

Laura van den Ouden, Trainer van het Jaar 2020, gooide zelf met succes een halfjaar geleden het roer om en leeft nu haar droom. Haar gedrevenheid, expertise en creativiteit maken haar bij uitstek een inspiratiebron. Tijdens deze dag deelt zij hoe je succesvol onderneemt, een pakkend plan schrijft en je doelen bereikt. Je spart met andere ambitieuze deelnemers, krijgt waardevolle tips waar je direct wat aan hebt en stapt aan het eind van de dag met een concreet stappenplan weer aan land.

Doelgroep

Iedereen die zijn koers wil aanscherpen. Je wilt bijvoorbeeld jouw project- of ondernemersplan afmaken of je zoekt richting in je werkende leven.

Programma

9.30 uur: Ontvangst in Stavoren (buitenmarina in Friesland) op de prachtige zeiljacht ‘Horizon’ van eigenaar Laura van den Ouden. Je start met een heerlijke koffie en Friese lekkernij, krijgt een rondleiding op de boot en hoort over Laura’s inspirerende toekomstplannen.

10.30 uur: Training over succesfactoren van ondernemen. Wat maakt dat het mensen lukt hun plannen bereiken? Wat heb jij zelf nodig?

12.30 uur: Een uitgebreide lunch op de catamaran. Maak een wandeling in de buitenmarina met mooie schepen of kies een plekje op het zonnedek om te ontspannen of verder kennis te maken met de andere deelnemers.

13.30 uur: Geïnspireerd door de ochtend schrijf je verder aan je projectplan of werk je je doelen uit. Je kunt dit alleen doen of samen met een andere deelnemer zaken op papier zetten. Laura is beschikbaar om te sparren en mee te denken.

15.30 uur: Zeilen op het IJsselmeer. Vaar actief mee of geniet vanaf het loungedek. Voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd! Je kunt nog verder praten met andere deelnemers en met Laura.

18.00 uur: Afsluiting met een barbecue aan boord bij de steiger. Met een drankje en heerlijke gerechten blik je terug en vooruit. Vol inspiratie en met een heldere blik verlaat je het mooie Friesland.

19.30 uur: Einde dag.

Investering

€ 349,- excl. btw
Dit is inclusief:

  • Training ‘Succesvol ondernemen’ in de ochtend
  • Persoonlijke coaching in de middag
  • Een gezonde en verse lunch
  • Gebruik van een luxe catamaran (13 meter lang, 8 beter breed, incl. 4 breakout rooms, groot LCD-scherm, flipovers, koelkast, diepvries en koffiezetapparaat)
  • Een heerlijke barbecue
  • Allerlei hapjes en (alcoholhoudende) drankjes
  • Parkeren

Aantal personen: maximaal 10

Incompany

Wil je deze onvergetelijke ervaring voor jouw gehele team? Dat kan! Laura van den Ouden verzorgt ook trainingsdagen op maat voor teams op de catamaran. Geef je wensen door en vraag een offerte aan.

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar. Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.