Workshop – Werkgeluk als basis voor je HR-Beleid (uitgesteld)

Dit seminar is uitverkocht

In verband met het coronavirus is deze workshop helaas uitgesteld. Mensen die zich hebben aangemeld ontvangen persoonlijk bericht van ons. Een nieuwe datum volgt spoedig.


ICM is meerdere keren uitgeroepen tot Best Workplace. Best Workplaces zijn  organisaties waar vertrouwen, trots en kameraadschap centraal staat. Het zijn mooie plekken om te werken en de resultaten zijn er significant beter.

In deze workshop vertellen we je dat werkgeluk verder gaat dan goede arbeidsvoorwaarden en faciliteiten. Hoe ga je met elkaar om? Hoe vergroot je onderling vertrouwen? En wat maakt dat mensen trots zijn op hun werk en plezier ervaren met hun collega’s? In deze workshop ga je aan de slag met de rol van werkgeluk in je HR-beleid.

Doelgroep

Je bent benieuwd naar hoe je vanuit jouw HR-functie werkgeluk binnen jouw organisatie vormgeeft. Je wilt kennis en inspiratie over werkgeluk opdoen voordat je ermee aan de slag gaat.

Programma

  • Wat en waarom van werkgeluk
  • Rol van HR bij werkgeluk
  • Hoe creëer je draagvlak bij directie en management?
  • Hoe zet je de eerste stap richting werkgeluk?
  • Vormgeven in je HR-beleid
  • Best practices, praktische tools en tips om binnen de organisatie met werkgeluk aan de gang te gaan

Na de workshop krijg je twee boeken van ICM mee:

  • De 10 tips voor een Positieve Organisatiecultuur
  • 10 Best Practices van Best Workplace ICM opleidingen & trianingen

Roy Kreeftmeijer

De workshop wordt verzorgd door Roy Kreeftmeijer. Roy is manager van de afdeling klantsupport en de ICM stichting 4YoungPeople. Hij werkt al langer dan 10 jaar bij ICM, waarvan de dagen dat hij niet met plezier naar werk ging op één hand te tellen zijn.

Hij is nauw betrokken binnen ICM rondom het jaarlijkse organisatieonderzoek van Great Place to Work (GPTW) en de implementatie van de daaruit voortvloeiende verbeterpunten. ICM behaalde in 2019 voor de vierde keer een top 3 plek op de ranglijst Best Workplaces in Nederland. Ook dit jaar doen we mee aan het onderzoek. Roy heeft daarnaast meerdere 10 tips boekjes geschreven, waaronder het boek ‘De 10 tips voor een Positieve Organisatiecultuur’.

Plaats & Datum

De workshop vindt plaats op ons kantoor in Utrecht:
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Je bent welkom op donderdag 14 mei 2020 vanaf 13.30 uur. De workshop vindt plaats van 14.00 tot 16.30 uur.

Prijs

Particulier:    € 49,50 excl. BTW
Zakelijk:        € 99,00 excl BTW

Inschrijven

Dit seminar is uitverkocht.