Workshop – Werkgeluk als basis voor je HR-Beleid

ICM is meerdere keren uitgeroepen tot Best Workplace. Best Workplaces zijn  organisaties waar vertrouwen, trots en kameraadschap centraal staat. Het zijn mooie plekken om te werken en de resultaten zijn er significant beter.

In deze workshop vertellen we je dat werkgeluk verder gaat dan goede arbeidsvoorwaarden en faciliteiten. Hoe ga je met elkaar om? Hoe vergroot je onderling vertrouwen? En wat maakt dat mensen trots zijn op hun werk en plezier ervaren met hun collega’s? In deze workshop ga je aan de slag met de rol van werkgeluk in je HR-beleid.

Doelgroep

Je bent benieuwd naar hoe je vanuit jouw HR-functie werkgeluk binnen jouw organisatie vormgeeft. Je wilt kennis en inspiratie over werkgeluk opdoen voordat je ermee aan de slag gaat.

Programma

  • Wat en waarom van werkgeluk
  • Rol van HR bij werkgeluk
  • Hoe creëer je draagvlak bij directie en management?
  • Hoe zet je de eerste stap richting werkgeluk?
  • Vormgeven in je HR-beleid
  • Best practices, praktische tools en tips om binnen de organisatie met werkgeluk aan de gang te gaan

Na de workshop krijg je twee boeken van ICM thuisgestuurd:

  • De 10 tips voor een Positieve Organisatiecultuur
  • 10 Best Practices van Best Workplace ICM opleidingen & trainingen

Door Lieke Bosch en Roy Kreeftmeijer

Lieke Bosch is HR Manager bij ICM opleidingen & trainingen. Daarnaast is ze mede-initiatiefnemer van People Matters NL. Deze community is in november 2019 opgezet door Lieke Bosch en Mariëlle van Wieringen met als missie het faciliteren van de ontwikkeling van HR professionals en HR afdelingen in Nederland. De gedachte hierbij: samen kom je verder!

Roy Kreeftmeijer is manager van de afdeling klantsupport en de ICM stichting 4YoungPeople. Hij werkt al langer dan 10 jaar bij ICM, waarvan de dagen dat hij niet met plezier naar werk ging op één hand te tellen zijn.

Lieke en Roy zijn nauw betrokken binnen ICM rondom het jaarlijkse organisatieonderzoek van Great Place to Work (GPTW) en de implementatie van de daaruit voortvloeiende verbeterpunten. ICM behaalde in 2020 voor de vijfde keer een top 3 plek op de ranglijst Best Workplaces in Nederland. Roy heeft daarnaast meerdere 10 tips boekjes geschreven, waaronder het boek ‘De 10 tips voor een Positieve Organisatiecultuur’.

Plaats & Datum

De workshop vindt online in Zoom Meeting plaats.

Datum: dinsdag 6 oktober
Start: 14.15 uur (inloggen kan vanaf 14.00)
Vragen: 17.00 uur
Locatie: Zoom

* Een week van tevoren ontvang je de link naar het Zoom-webinar. Controleer voor de zekerheid je spambox als je geen mail hebt ontvangen of mail naar events@icm.nl

Prijs

Particulier:    € 49,50 excl. BTW
Zakelijk:        € 99,00 excl BTW

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar. Er zijn max. 25 plekken beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.