Workshop – Werkgeluk als basis voor je HR-Beleid

De wetenschappelijke bewijzen zijn er in overvloed: mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn creatiever, vitaler, innovatiever en meer bevlogen dan hun minder gelukkige collega’s. Dit draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit, een grotere klanttevredenheid en als gevolg het succes van organisaties.

Werkgeluk gaat verder dan goede arbeidsvoorwaarden en faciliteiten. Hoe ga je met elkaar om? Hoe vergroot je onderling vertrouwen? En wat maakt dat mensen trots zijn op hun werk en plezier ervaren met hun collega’s? In deze workshop ga je aan de slag met de rol van werkgeluk in je HR-beleid.

Doelgroep

Je bent benieuwd naar hoe je vanuit jouw HR-functie werkgeluk binnen jouw organisatie vormgeeft. Je wilt kennis en inspiratie over werkgeluk opdoen voordat je ermee aan de slag gaat.

Programma

  • Wat en waarom van werkgeluk
  • Rol van HR bij werkgeluk
  • Hoe creëer je draagvlak bij directie en management?
  • Hoe zet je de eerste stap richting werkgeluk?
  • Vormgeven in je HR-beleid
  • Best practices, praktische tools en tips om binnen de organisatie met werkgeluk aan de gang te gaan.

Na de workshop krijg je het boek ‘de 10 tips voor een positieve organisatiecultuur’ van ICM mee.

Roy en Lieke

De workshop wordt verzorgd door Roy Kreeftmeijer en Lieke Bosch. Beiden verrichten binnen ICM veel werk rondom het jaarlijkse organisatieonderzoek van Great Place to Work (GPTW) en de implementatie van de daaruit voortvloeiende verbeterpunten. ICM behaalde in 2019 voor de vierde keer een top 3 plek op de ranglijst Best Workplaces in Nederland.

Plaats & Datum

De workshop vindt plaats op ons kantoor in Utrecht:
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Je bent welkom op vrijdag 27 september vanaf 13.30 uur. De workshop vindt plaats van 14.00 tot 17.00 uur.

Prijs

€ 47,50 excl. BTW

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Groepsinschrijvingen

Kom je met vier of meer personen naar het seminar en wil je hiervoor maar één factuur ontvangen? Meld je dan aan via deze link. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 030 – 29 19 888 en via events@icm.nl.

Meer in HRM