Seminar – Persoonlijk Leiderschap: Grip op je Leven

De fysieke zitplaatsen in Amersfoort zijn inmiddels uitverkocht. Wel kun je je nog inschrijven voor de webinar-variant. Je volgt het seminar dan thuis via een livestream.

“Wat een inspirerende en authentieke bijdrage aan het terugbrengen van meer menselijkheid in de gemeenschap.”

“Ik heb genoten van het event ‘Persoonlijk Leiderschap’. Ik wil mijn complimenten uitspreken over de fantastische, inspirerende middag. Ik heb er zeker veel van opgestoken. Bedankt!”

“Leuke mensen ontmoet en tijdens dit seminar goede ideeën opgedaan. Zo’n middag zet je aan het denken..”

Persoonlijk Leiderschap: grip op je leven

Erik Smithuis over talenten, keuzes en toekomst
& Joseph Oubelkas over vrijheid én onvoorwaardelijke liefde

Stel, je wilt iets in je leven anders aanpakken, maar door tegenslagen of tijdsdruk lukt dit niet. Hoe herpak je jezelf en neem je leiding over jouw toekomst?

Op maandagmiddag 14 september laten Joseph Oubelkas en Erik Smithuis zien hoe je in elke situatie met persoonlijk leiderschap jouw doelen sneller én effectiever bereikt. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leiding geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Hoe beter je jezelf begrijpt, hoe beter je jezelf neerzet in je team, de organisatie en in de wereld.

Joseph vertelt hoe hij na jarenlange, onterechte gevangenschap in Marokko zelf het heft weer in eigen handen nam. Erik deelt inzichten over talenten en het maken van moeilijke keuzes. Aan het einde van de middag ga je met tal van praktische handvatten en nieuwe ideeën naar huis.

Programma

De nieuwe definitie van succes
Het volgen van je dromen vanuit 10 inzichten
Hoe maak ik de juiste keuzes?
Focus en tijd als succesfactoren
Hoe motiveer ik mezelf?
Hoe geef ik mensen om mij heen een teamgevoel?
Omgaan met verandering en onverwachte situaties
Waar krijg ik écht energie van?
Wat vind ik belangrijk?
Omgang met tegenslag
De kracht van authenticiteit, stilte en zelfreflectie
Eenvoud is het nieuwe geluk
Jouw persoonlijke sterktes & valkuilen
Praktijksituaties en –voorbeelden

Erik Smithuis

Erik Smithuis is medeoprichter van ICM, auteur en inspirerend, veelgevraagd spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & leiderschap. Daarnaast heeft hij de non-profit organisatie 4YoungPeople opgezet om Young Professionals te helpen bij hun persoonlijke groei en talentontwikkeling. Erik is ervan overtuigd dat ieder individu meer uit zijn of haar talenten kan halen en inspireert veelvuldig tot persoonlijke groei.

Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas zat jarenlang onterecht gevangen in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Deze ervaring had grote impact op hem, toch wist hij in zijn kracht te blijven staan. Tijdens dit seminar spreekt hij levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn bizarre, levensveranderende ervaring.

Zijn boek ‘400 brieven van mijn moeder’ is inmiddels een bestseller. Tijdens het harde leven in verschillende gevangenissen bouwt Joseph bijzondere vriendschappen op en wordt hij onvoorwaardelijk gesteund door de 400 brieven van zijn moeder. Op het podium raakt, inspireert en vermaakt hij. Zijn lezingen als spreker zijn een middel om andere mensen te inspireren op hun manier het verschil te maken.

Datum & Plaats

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 14 september 2020. We verzorgen het seminar in Amersfoort op locatie en als webinar via een livestream. Let op: momenteel zijn de zitplaatsen in Amersfoort uitverkocht. Je kunt je alleen nog inschrijven voor de online variant.

Ontvangst: 12.15 uur
Seminar: 13.00 – 17.00 uur
Borrel: 17.00 – 18.00 uur

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort | Barchman Wuytierslaan 2 | 3818 LH, Amersfoort

Maatregelen tegen het coronavirus

Het heeft onze prioriteit om een inspirerend én verantwoord seminar te organiseren. We zijn momenteel in overleg met de locatie over de maatregelen tegen het coronavirus. Sta je ingeschreven voor dit evenement, dan ontvang je binnenkort persoonlijk bericht hierover.

Investering

Wij geloven in het delen van kennis. Tijdens onze events staat inspiratie, plezier en motivatie centraal. Om dit voor iedereen mogelijk te maken, hanteren wij twee verschillende tarieven. Voor particulieren die zelf hun ticket aanschaffen draagt ICM de helft bij. Het zakelijke tarief is van toepassing wanneer gefactureerd wordt aan een bedrijf of organisatie.

Particulier: € 49,50 excl. BTW.
Zakelijk: € 99 excl. BTW.

  • Dit seminar is inclusief koffie, thee, fris en borrel na afloop
  • De ICM inschrijvings- en betalingsvoorwaarden voor evenementen zijn van toepassing op deze inschrijving. Hierin staat onder andere ons annuleringsbeleid beschreven.
  • Je ontvangt de factuur voorafgaand aan het evenement

Inschrijven

Schrijf je op tijd in voor dit seminar.

Vragen?

Heb je vragen over dit evenement? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 030 - 29 19 888 of events@icm.nl.