Zo benut je nog dit jaar je opleidingsbudget

John Dewey, een Amerikaans filosoof zei het ooit al: ‘leren is groei!’ Veel werkgevers zijn het hiermee eens: zij hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Maar wist je dat 40% van het opleidingsbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Misschien weet je niet goed wat jouw opleidingsmogelijkheden zijn. Of weet je wel wat er mogelijk is, maar niet welke opleiding of training bij je past. Lees hier hoe jij jouw opleidingsbudget kunt inzetten!

Check wat er mogelijk is bij jouw organisatie

Dit doe je bijvoorbeeld door je arbeidsvoorwaarden er op na te slaan, je leidinggevende aan te spreken of door even binnen te lopen bij HR.

Weet waarom jij je wilt ontwikkelen

Je talenten ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt voor betere prestaties op de werkvloer. Daarnaast zorgt werken aan je persoonlijke ontwikkeling voor nieuwe energie, motivatie en meer werkplezier. Maak voor je werkgever concreet wat dit het bedrijf kan opleveren.

Weet waarin je je wilt ontwikkelen

Bepaal waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Heb je hierbij hulp nodig? Onze studieadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze. Je kunt ze bereiken op 030 – 29 19 888 of een vraag stellen per mail.

Bekijk hier alle opleidingen & trainingen.

Gebruik je opleidingsbudget van dit jaar en start in 2020

Wil je jouw opleidingsbudget voor 2019 inzetten, maar pas volgend jaar starten met een opleiding of training? Geen probleem! Schrijf je dan voor 24 december in voor een opleiding of training en vermeld bij je inschrijving in het opmerkingenveld dat je de factuur nog dit jaar wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat je de factuur nog dit jaar ontvangt en je in 2020 kunt starten met een opleiding of training.

Schrijf je nu in

Wil je het opleidingsbudget inzetten voor een incompany training of een op maat geschreven leertraject?

Ook voor incompany en maatwerk trajecten geldt dat je de factuur nog dit jaar kunt ontvangen en volgend jaar kunt starten met het leertraject. Onze maatwerkconsultants helpen je graag verder. Bel voor een oriënterend gesprek naar 030 – 75 51 810 of neem een kijkje op onze Incompany Website.

 

 

Vragen over dit onderwerp?

We helpen je graag met een persoonlijk advies over welke opleiding of training het beste bij je past. Maar ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze adviseurs.

Wij zijn te bereiken op 030 - 29 19 888 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie kan je ook de ICM Brochure bestellen

brochure