Jos Burgers – De kracht van het geven

Wanneer: zaterdag 8 oktober 2016
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Waar: Amersfoort
Investering: €57,50 excl. BTW
Aanbieder: ICM Opleidingen & trainingen

Dit ga je doen

Geven kost je weinig, maar maakt wel dat anderen je veel gaan gunnen. Wie vaker iets gegund wil krijgen, begint dus met geven. Maar geven is niet zonder risico. Er is moed voor nodig om beter te worden in de kunst van het geven.

Wij zijn trots dat bestsellerauteur Jos Burgers als gastspreker aanwezig is bij het ICM Seminar op zaterdagmiddag 8 oktober te Amersfoort, met als thema: ‘De kracht van het geven’

Programma

Jos legt op een humoristische en prikkelende manier uit wat de kracht van geven is en wat je zoal kunt geven. Hij presenteert verschillende manieren van geven, die hij op een inspirerende manier met herkenbare praktijkvoorbeelden illustreert

Spreker Jos Burgers

Jos Burgers(1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt hij zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft.

Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Jos is auteur van meerdere bestsellers. Een paar voorbeelden zijn het boek Marketing en Klanten zijn eigenlijk nét mensen! Uit 2006, Hondenbrokken, een managementroman over klantgerichtheid in 2009 en Gek op gaten, over het verbeteren van de klantgerichtheid van medewerkers in 2012. Alle drie deze boeken werden het bestverkochte managementboek van dat jaar. Zijn laatste boek, uitgebracht in 2014, is getiteld De Wet van Snuf. Die titel gaat over de kracht van geven bij het versterken van relaties en is uitgeroepen tot het bestverkochte managementboek van 2014 en tevens het onderwerp van dit seminar.

Ervaringen

“Wat een geweldige avond was het!! Jos, ik heb genoten van je presentatie! De humor, het enthousiasme; aan één stuk door inspiratie op een eenvoudige manier verteld. Bedankt!”.

“Ik heb gelachen, genoten, iets opgestoken en veel dingen herkend. Ik zal mezelf, mijn collega’s en teammanager herinneren aan de wet van Snuf en het ABCD.”

“Jos is een geweldig spreker en verteld het met een lach, geen moment me verveeld! Er waren zoveel dingen herkenbaar, en zeker inspirerend. Hier ga ik zeker wat mee doen!.”

Dit unieke seminar wordt op een zeer interactieve, dynamische en creatieve wijze verzorgd, waarin energie en plezier centraal staan! Kom dit zelf ervaren! Benieuwd wat je kunt verwachten van ons seminar? Bekijk dit artikel op ICM extra.

Investering

€ 57,50 per persoon excl. 21% BTW (inclusief het boek van Jos Burgers ‘’De Wet van Snuf’’)

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk. Dit event heeft plaatsgevonden op 8 oktober 2016.

Meer in Persoonlijke groei