5 Moments of Need’s Bob Mosher op bezoek bij ICM

Op 7 oktober was de Amerikaanse expert op het gebied van leren en ontwikkelen Bob Mosher op uitnodiging bij ICM. Bob was voorheen Director of Learning Strategy bij Microsoft en is nu veelgevraagd spreker en auteur van de bestseller “Innovative Performance Support” en bekend van de ‘5 moments of need’ en embedded performance support.

Wij merken dat steeds meer van onze klanten dat ze handvatten willen om 70:20:10 praktisch te implementeren en het informeel leren een goede plek willen geven op de werkplek. Ook speelt mee dat leren steeds meer zichtbaar en meetbaar moet zijn, net als de borging na een leertraject. Bob Mosher heeft ons meegenomen in de ontwikkelingen hierin op de Amerikaanse markt, wat een goed vooruitzicht geeft voor de ontwikkelingen in Europa. Later deze maand zullen we tevens met een grote afvaardiging van ICM naar Orlando afreizen om daar onze kennis en inzichten te verrijken in de nieuwe trends in leren en ontwikkelen voor de producten van ICM.

Deze learnings willen we graag bij onze klanten inzetten om de effectiviteit en het rendement van leren verder te vergroten. Dit doen we al door advisering voor Academies/Leerhuizen, 70:20:10 oplossingen en rendabel inzetten van borgingsinstrumenten bij verschillende klanten. Recente succesvolle trajecten bij DAF Trucks, Ordina, UMCG en NOS laten zien dat leren tot presteren leidt en een aantoonbaar hogere ROI oplevert.