Fletcher Hotel-Restaurant
‘s-Hertogenbosch

Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch is de ideale uitvalsbasis voor een opleiding of training. Het ligt aan de rand van het gezellige Den Bosch en is omgeven door natuur. De trainingsruimtes zijn voorzien van moderne apparatuur en zijn multifunctioneel ingericht.

Adres:
Burgemeester Burgerslaan 50
5245 NH Den Bosch

Kom je met het openbaar vervoer?

Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch ligt net buiten het centrum van Den Bosch. Neem vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch de bus voor de beste verbinding. Je kunt ook de OV-fiets pakken vanaf station Den Bosch. Binnen 20 minuten arriveer je bij het hotel. Kom je langs Rosmalen? Dan kan je ervoor kiezen daar uit te stappen en een OV-fiets te pakken. Dan is het nog maar 12 minuten fietsen naar de locatie. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292.nl.

Kom je met de auto?

Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch is direct gelegen aan de A2 (afrit 20) en daardoor eenvoudig te bereiken met de auto. Meer informatie over parkeren bij het hotel vind je hier.

Routebeschrijving

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://www.fletcherhotelshertogenbosch.nl/nl/

Bezoekadres

Burgemeester Burgerslaan 50
5245 NH

Routebeschrijving

Duurzaamheid op locatie

Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch maakt veel weloverwogen keuzes als het neerkomt op duurzaam en sociaal ondernemen. Elk Fletcher Hotel volgt de richtlijnen op zowel het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) als Erkende Maatregelenlijst energiebesparing (EML).

Wist je dat…

… Fletcher Hotels gebruikmaken van weersafhankelijke cv-installaties? Hierdoor wordt de temperatuur van het cv-water afgestemd op de actuele buitentemperatuur.

… De Fletcher Hotels intern een eigen marktplaats hebben? Op dit platform kan elk hotel producten of apparatuur die overbodig zijn geworden gratis aanbieden aan een ander Fletcher hotel.

… Fletcher Hotels ook erg actief zijn op het gebied van afvalvermindering? Zo wordt het afval zo veel mogelijk hergebruikt, teruggestuurd naar de leverancier of gescheiden. Regelmatig doneren ze toners en cartridges aan een goed doel, bijvoorbeeld Stichting AAP.