Usability & User Experience en Praktische Neuromarketing

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Usability & User Experience en de training Praktische Neuromarketing in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Direct aan de slag met jouw praktijk
  • Begeleiding door vakexperts

Doelgroep

De intensieve opleiding Usability & User Experience is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de totstandkoming of het beheer van een website of applicatie. Je bent bijvoorbeeld (online) marketeer, product owner, projectmanager, schrijver, ontwerper of ontwikkelaar.

De training Praktische Neuromarketing is ontwikkeld voor marketeers, ZZP’ers en ondernemers die potentiële klanten via effectieve en overtuigende marketing willen beïnvloeden.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak. We kiezen voor een combinatie van groepsbijeenkomsten en e-learning. Dat zorgt voor een maximaal leerrendement.

Blended learning | Bij ICM geloven we in blended leren, waarbij online leren het klassikaal leren versterkt. Doordat je vooraf kennis opdoet blijft er tijdens een klassikale bijeenkomst meer tijd over om te oefenen en te leren van elkaar. Door tussentijds, zelfstandig aan een opdracht te werken, kun je het geleerde direct toepassen.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Tevens is dit jouw persoonlijke leerportfolio: een logboek van jouw persoonlijke leertraject. Na de trainingen houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met de trainer en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op en oefen je met vaardigheden. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden. Ook wanneer je kiest voor een volledig online programma.

Ervaren trainers | Een ervaren vakspecialisten begeleiden de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoeften centraal staan. Je trainer is een vakspecialist, maar bovenal de begeleider van jouw persoonlijke leertraject.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 39 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Bekijk de training Usability & User Experience en de training Praktische Neuromarketing voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.590,-

Cursus Prijs
Usability & User experience 1.395,-
Praktische Neuromarketing 1.395,-
Prijs zonder korting 2.790,-
Korting 200,-
Investering 2.590,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 39 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing.