Webredactie & contentcreatie en Contentmarketing

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Webredactie en contentcreatie en de training Contentmarketing in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de training Webredactie en contentcreatie en daarna volg je de training Contentmarketing.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Versterk het onderscheidend vermogen van je organisatie
  • Onder begeleiding van vakexperts

Doelgroep

De training Webredactie en contentcreatie is uitstekend geschikt voor marketingprofessionals, communitymanagers en iedereen die (mede)verantwoordelijk is voor het creëren en verspreiden van content via online media.

De training Contentmarketing is een goed vervolg voor iedereen die wil leren hoe ze contentmarketing strategischer en effectiever inzetten.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met de trainer en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op en oefen je met vaardigheden. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden.

Ervaren trainers | Een ervaren vakexpert begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat. Je trainer is een vakexpert, maar bovenal je persoonlijke coach.

Persoonlijke aandacht | De trainer geeft persoonlijke aandacht en stelt de vraagstukken van jou en je medecursisten centraal. Daarnaast wissel je onderling ervaringen uit waardoor je van en met elkaar leert. Samen kom je tot handvatten toegespitst op jouw situatie.

Blended learning | Bij ICM geloven we in blended leren, waarbij online leren het klassikaal leren versterkt. Doordat je vooraf kennis opdoet blijft er tijdens een klassikale bijeenkomst meer tijd over om te leren van elkaar.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

ICM-certificaat | Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 39 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Bekijk Webredactie en contentcreatie en Contentmarketing voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.390,-

Cursus Prijs
Webredactie en contentcreatie 1.295,-
Contentmarketing 1.295,-
Prijs zonder korting 2.590,-
Korting 200,-
Investering 2.390,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement. De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Nu bereikbaar tot 17.30 uur

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 39 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing.