schrijven voor het internet

Webredactie & contentcreatie en Contentmarketing

Volg de trainingen Webredactie & contentcreatie en Contentmarketing in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Webredactie en contentcreatie en de training Contentmarketing in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de training Webredactie en contentcreatie en daarna volg je de training Contentmarketing.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Versterk het onderscheidend vermogen van je organisatie
  • Onder begeleiding van vakexperts

Doelgroep

De training Webredactie en contentcreatie is uitstekend geschikt voor marketingprofessionals, communitymanagers en iedereen die (mede)verantwoordelijk is voor het creëren en verspreiden van content via online media.

De training Contentmarketing is een goed vervolg voor iedereen die wil leren hoe ze contentmarketing strategischer en effectiever inzetten.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.590,-

Cursus Prijs
Webredactie en contentcreatie 1.395,-
Contentmarketing 1.395,-
Prijs zonder korting 2.790,-
Korting 200,-
Investering 2.590,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.