Digital Marketing opleiding

Digital Marketing Programma

Na dit programma weet je een succesvolle online-marketingstrategie neer te zetten en jouw waarde als marketingprofessional te vergroten.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

Ben jij werkzaam als marketeer en wil je vaardigheden ontwikkelen om het (online) succes van jouw organisatie te vergroten? Of wil je beginnen met online marketing en de mogelijkheden verkennen van search marketing, contentmarketing, social media en e-mailmarketing? In het Digital Marketing Programma passeren alle belangrijke concepten van online marketing de revue. Je legt de basis met de training Online Marketing en gaat daarnaast met drie keuzetrainingen de diepte in. Na afloop van dit praktijkgerichte programma heb je de kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle online-marketingstrategie neer te zetten en jouw waarde als marketingprofessional te vergroten.

Het Digital Marketing Programma bestaat uit 4 trainingen. Volg de training Online Marketing en kies daarnaast drie verdiepende trainingen die aansluiten bij jouw rol en ambitie. Heb je interesse in dit programma? Neem dan contact op met ons studieadviescentrum: 030 – 29 19 888.

Unieke voordelen

 • Kostenvoordeel van € 500,- ten opzichte van afzonderlijke inschrijvingen
 • Stel het programma samen dat past bij jouw rol en ambitie
 • Leer van diverse experts op marketinggebied

Resultaat

 • Je kent de mogelijkheden van alle belangrijke online-marketinginstrumenten
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied
 • Je kunt een succesvolle online-marketingstrategie neerzetten voor jouw organisatie
 • Je hebt de vaardigheden in huis om de online zichtbaarheid van organisaties te vergroten
 • Je hebt specialistische kennis opgebouwd die jouw toegevoegde waarde als professional vergroot

Doelgroep

Het Digital Marketing Programma is bedoeld voor marketingprofessionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing willen ontwikkelen en voor beginnende marketeers die een vliegende start aan hun carrière willen geven.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Het programma

Benieuwd wat je per dag gaat doen? Bekijk hier de inhoud.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de pratijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Hele opleiding afgerond? Ontvang het ICM-diploma!

 • Persoonlijke opleidingscoördinator

  Zodra je je hebt ingeschreven, neemt je persoonlijke opleidingscoördinator contact met je op om samen met jou de meest geschikte trainingen te kiezen en in te plannen. Je bepaalt op dat moment zelf de volgorde en de duur van de opleiding.

 • Kerntraining

  Je legt de basis met de training Online Marketing.

 • Keuzetrainingen

  Na het afronden van de training Online Marketing ga je met drie keuzetrainingen de diepte in.

Handig om te weten

 • Je beschikt bij voorkeur over een HBO werk- en denkniveau.

 • Na het volgen van elke training ontvang je een officieel ICM-certificaat. Na het afronden van het gehele programma ben je in het bezit van vier officiële ICM-certificaten.

 • Zodra je je hebt ingeschreven, neemt je persoonlijke opleidingscoördinator contact met je op om samen met jou de meest geschikte trainingen te kiezen en in te plannen. Je bepaalt op dat moment zelf de volgorde en de duur van de opleiding.

Plaats & data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Plaats & data

Wanneer je je hebt aangemeld voor het Digital Marketing Programma, zal een van onze studieadviseurs contact met je opnemen om samen met jou het programma samen te stellen.

De opleiding wordt gegeven in april 2023, mei 2023, juni 2023, juli 2023, augustus 2023, september 2023, oktober 2023, november 2023, december 2023, januari 2024, februari 2024, maart 2024, april 2024, mei 2024, juni 2024, juli 2024, augustus 2024, september 2024 en oktober 2024.

De opleiding wordt verzorgd in Heel Nederland.

Maximale groepsgrootte: 12 personen.

Investering

De investering bedraagt v.a. € 4.280,-.

De investering bestaat uit:

 • 1 kerntraining van € 1.495,- per module
 • 3 keuzetrainingen vanaf € 595,- per training

* Inschrijven voor de gehele opleiding in plaats van de afzonderlijke modules levert je een kostenvoordeel op van € 500,-. Dat is € 125,- per training. Het kostenvoordeel wordt verrekend met de factuur van de laatste training.

Voor meer informatie over het Digital Marketing Programma neem contact op met een van onze studieadviseurs (030 – 29 19 888).

 

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

STAP-budget

Voor deze cursus kun je het STAP-budget aanvragen: een subsidie van €1.000,- van de overheid. Een voorwaarde is dat de cursus op zijn vroegst over 4 weken start. Alleen de startdata die aan deze voorwaarde voldoen zijn beschikbaar. Lees meer over het STAP-budget of meld je aan via de link hieronder.

Aanmelden met STAP

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie over Digital Marketing? Je vindt het op de ICM Campus.