Digital Marketing opleiding

Digital Marketing Programma

Na dit programma weet je een succesvolle online-marketingstrategie neer te zetten en jouw waarde als marketingprofessional te vergroten.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

Ben jij werkzaam als marketeer en wil je vaardigheden ontwikkelen om het (online) succes van jouw organisatie te vergroten? Of wil je beginnen met online marketing en de mogelijkheden verkennen van search marketing, contentmarketing, social media en e-mailmarketing? In het Digital Marketing Programma passeren alle belangrijke concepten van online marketing de revue. Je legt de basis met de training Online Marketing en gaat daarnaast met drie keuzetrainingen de diepte in. Na afloop van dit praktijkgerichte programma heb je de kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle online-marketingstrategie neer te zetten en jouw waarde als marketingprofessional te vergroten.

Het Digital Marketing Programma bestaat uit 4 trainingen. Volg de training Online Marketing en kies daarnaast drie verdiepende trainingen die aansluiten bij jouw rol en ambitie. Heb je interesse in dit programma? Neem dan contact op met ons studieadviescentrum: 030 – 29 19 888.

Unieke voordelen

 • Kostenvoordeel van € 500,- ten opzichte van afzonderlijke inschrijvingen
 • Stel het programma samen dat past bij jouw rol en ambitie
 • Leer van diverse experts op marketinggebied

Resultaat

 • Je kent de mogelijkheden van alle belangrijke online-marketinginstrumenten
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied
 • Je kunt een succesvolle online-marketingstrategie neerzetten voor jouw organisatie
 • Je hebt de vaardigheden in huis om de online zichtbaarheid van organisaties te vergroten
 • Je hebt specialistische kennis opgebouwd die jouw toegevoegde waarde als professional vergroot

Doelgroep

Het Digital Marketing Programma is bedoeld voor marketingprofessionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing willen ontwikkelen en voor beginnende marketeers die een vliegende start aan hun carrière willen geven.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Het programma

Benieuwd wat je per dag gaat doen? Bekijk hier de inhoud.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak.

Hele opleiding afgerond? Ontvang het ICM-diploma!

 • Persoonlijke opleidingscoördinator

  Zodra je je hebt ingeschreven, neemt je persoonlijke opleidingscoördinator contact met je op om samen met jou de meest geschikte trainingen te kiezen en in te plannen. Je bepaalt op dat moment zelf de volgorde en de duur van de opleiding.

 • Kerntraining

  Je legt de basis met de training Online Marketing.

 • Keuzetrainingen

  Na het afronden van de training Online Marketing ga je met drie keuzetrainingen de diepte in.

Handig om te weten

 • Je beschikt bij voorkeur over een HBO werk- en denkniveau.

 • Na het volgen van elke training ontvang je een officieel ICM-certificaat. Na het afronden van het gehele programma ben je in het bezit van vier officiële ICM-certificaten.

 • Zodra je je hebt ingeschreven, neemt je persoonlijke opleidingscoördinator contact met je op om samen met jou de meest geschikte trainingen te kiezen en in te plannen. Je bepaalt op dat moment zelf de volgorde en de duur van de opleiding.

Plaats & data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Plaats & data

Wanneer je je hebt aangemeld voor het Digital Marketing Programma, zal een van onze studieadviseurs contact met je opnemen om samen met jou het programma samen te stellen.

De opleiding wordt gegeven in mei 2024, juni 2024, juli 2024, augustus 2024, september 2024, oktober 2024, november 2024, december 2024, januari 2025, februari 2025, maart 2025, april 2025, mei 2025, juni 2025, juli 2025, augustus 2025, september 2025, oktober 2025, november 2025 en december 2025.

De opleiding wordt verzorgd in Heel Nederland.

Maximale groepsgrootte: 12 personen.

Investering

De investering bedraagt v.a. € 4.280,-.

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement.

De investering bestaat uit:

 • 1 kerntraining van € 1.395,- per module
 • 3 keuzetrainingen vanaf € 595,- per training

* Inschrijven voor de gehele opleiding in plaats van de afzonderlijke modules levert je een kostenvoordeel op van € 500,-. Dat is € 125,- per training. Het kostenvoordeel wordt verrekend met de factuur van de laatste training.

Voor meer informatie over het Digital Marketing Programma neem contact op met een van onze studieadviseurs (030 – 29 19 888).

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Studieadvies nodig?

Bel voor vrijblijvend advies met onze studieadviseurs.

Bel 030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.

Online Campus

Meer inspiratie over Digital Marketing? Je vindt het op de ICM Campus.