Digital Marketing Programma

Ben jij werkzaam als marketeer en wil je vaardigheden ontwikkelen om het (online) succes van jouw organisatie te vergroten? Of wil je beginnen met online marketing en de mogelijkheden verkennen van search marketing, contentmarketing, social media en e-mailmarketing? In het Digital Marketing Programma passeren alle belangrijke concepten van online marketing de revue. Je legt de basis met de training Online Marketing en gaat daarnaast met drie keuzetrainingen de diepte in. Na afloop van dit praktijkgerichte programma heb je de kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle online-marketingstrategie neer te zetten en jouw waarde als marketingprofessional te vergroten.

Het Digital Marketing Programma bestaat uit 4 trainingen. Volg de training Online Marketing en kies daarnaast drie verdiepende trainingen die aansluiten bij jouw rol en ambitie. Heb je interesse in dit programma? Neem dan contact op met ons studieadviescentrum: 030 – 29 19 888.

Unieke voordelen

  • Kostenvoordeel van € 500,- ten opzichte van afzonderlijke inschrijvingen
  • Stel het programma samen dat past bij jouw rol en ambitie
  • Leer van diverse experts op marketinggebied

Resultaat

  • Je kent de mogelijkheden van alle belangrijke online-marketinginstrumenten
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied
  • Je kunt een succesvolle online-marketingstrategie neerzetten voor jouw organisatie
  • Je hebt de vaardigheden in huis om de online zichtbaarheid van organisaties te vergroten
  • Je hebt specialistische kennis opgebouwd die jouw toegevoegde waarde als professional vergroot

Doelgroep

Het Digital Marketing Programma is bedoeld voor marketingprofessionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing willen ontwikkelen en voor beginnende marketeers die een vliegende start aan hun carrière willen geven.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Programma

Startdata en locaties

Vooropleiding

Je beschikt bij voorkeur over een HBO werk- en denkniveau.

 

Advies

Zodra je je hebt ingeschreven, neemt je persoonlijke opleidingscoördinator contact met je op om samen met jou de meest geschikte trainingen te kiezen en in te plannen. Je bepaalt op dat moment zelf de volgorde en de duur van de opleiding.

Plaats & data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 48 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing

Plaats & data

Wanneer je je hebt aangemeld voor het Digital Marketing Programma, zal een van onze studieadviseurs contact met je opnemen om samen met jou het programma samen te stellen.

De opleiding wordt gegeven in september 2021, oktober 2021, november 2021, december 2021, januari 2022, februari 2022, maart 2022, april 2022, mei 2022, juni 2022, juli 2022, augustus 2022, september 2022, oktober 2022, november 2022, december 2022 en januari 2023.

De opleiding wordt verzorgd in Heel Nederland.

Maximale groepsgrootte: 12 personen.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 48 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing

Investering

De investering bedraagt v.a. € 4.180,-.

De investering bestaat uit:

  • 1 kerntraining van € 1.495,- per module
  • 3 keuzetrainingen vanaf € 595,- per training

* Inschrijven voor de gehele opleiding in plaats van de afzonderlijke modules levert je een kostenvoordeel op van € 500,-. Dat is € 125,- per training. Het kostenvoordeel wordt verrekend met de factuur van de laatste training.

Voor meer informatie over het Digital Marketing Programma neem contact op met een van onze studieadviseurs (030 – 29 19 888).

 

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement. De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 48 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing