content marketing

Contentmarketing en SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

Volg de trainingen Contentmarketing en SEO (Zoekmachineoptimalisatie) in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Contentmarketing en de training SEO (zoekmachineoptimalisatie) in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Directe vertaling naar jouw eigen praktijk
  • Onder begeleiding van vakexperts

Doelgroep

De training Contentmarketing is voor marketing- en communicatieprofessionals die al ervaring hebben met het creëren van content en willen leren hoe ze contentmarketing strategischer en effectiever inzetten.

De training SEO (zoekmachineoptimalisatie) is voor iedereen die meer wil leren over het optimaliseren van online teksten en websites om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Denk aan (online)marketeers, contentmarketeers, redacteuren en communicatiespecialisten, maar ook zelfstandig ondernemers.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.590,-

Cursus Prijs
Contentmarketing 1.395,-
SEO (Zoekmachineoptimalisatie) 1.395,-
Prijs zonder korting 2.790,-
Korting 200,-
Investering 2.590,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.