Contentmarketing en SEO (Zoekmachineoptimalisatie)

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Contentmarketing en de training SEO (zoekmachineoptimalisatie) in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Directe vertaling naar jouw eigen praktijk
  • Onder begeleiding van vakexperts

Doelgroep

De training Contentmarketing is voor marketing- en communicatieprofessionals die al ervaring hebben met het creëren van content en willen leren hoe ze contentmarketing strategischer en effectiever inzetten.

De training SEO (zoekmachineoptimalisatie) is voor iedereen die meer wil leren over het optimaliseren van online teksten en websites om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en Bing. Denk aan (online)marketeers, contentmarketeers, redacteuren en communicatiespecialisten, maar ook zelfstandig ondernemers.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor de volgende, gedegen aanpak. We kiezen voor een combinatie van groepsbijeenkomsten en e-learning. Dat zorgt voor een maximaal leerrendement.

Blended learning | Bij ICM geloven we in blended leren, waarbij online leren het klassikaal leren versterkt. Doordat je vooraf kennis opdoet blijft er tijdens een klassikale bijeenkomst meer tijd over om te oefenen en te leren van elkaar. Door tussentijds, zelfstandig aan een opdracht te werken, kun je het geleerde direct toepassen.

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Tevens is dit jouw persoonlijke leerportfolio: een logboek van jouw persoonlijke leertraject. Na de trainingen houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn gericht op interactie met de trainer en medecursisten. Met afwisselende werkvormen doe je kennis en inzichten op en oefen je met vaardigheden. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen praktijksituaties en -voorbeelden. Ook wanneer je kiest voor een volledig online programma.

Ervaren trainers | Een ervaren vakspecialisten begeleiden de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoeften centraal staan. Je trainer is naast een vakexpert de begeleider van jouw persoonlijke leertraject.

ICM-certificaat | Heb je de gehele trainingen gevolgd, dan ontvang per training je het ICM-certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 39 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Bekijk de training Contentmarketing en de training SEO (zoekmachineoptimalisatie) voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 2.390,-

Cursus Prijs
Contentmarketing 1.295,-
SEO (Zoekmachineoptimalisatie) 1.295,-
Prijs zonder korting 2.590,-
Korting 200,-
Investering 2.390,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Vandaag vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 39 opleidingen en trainingen in de categorie: Marketing.