introductietraining L&D

Introductie Learning & Development en Opleidingskunde (Post-HBO)

Volg de training Introductie Learning & Development en de opleiding Opleidingskunde (post-hbo) in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Introductie Learning & Development en Opleidingskunde (Post-HBO) in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de training Introductie Learning & Development en aansluitend volg je de opleiding Opleidingskunde (Post-HBO).

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Een L&D-expert als trainer
  • Aan de slag met een eigen casus
  • Deel je passie voor leren en ontwikkelen met vakgenoten

Doelgroep

Deze training Introductie Learning & Development is bedoeld voor medewerkers die nog geen concrete werkervaring hebben op het gebied van opleidingskunde, maar wel een rol willen vervullen in de ontwikkeling van medewerkers.  De opleiding Opleidingskunde (Post-HBO) is geschikt voor iedereen die werkzaam is in het veld van L&D/HRD en die zich bezighoudt met bedrijfsopleidingen of de ambitie heeft zich daarin te ontwikkelen. Te denken valt aan (zelfstandig) opleidingskundigen, onderwijskundigen, trainers, beleidsadviseurs of HR-adviseurs. In de opleiding ga je aan de slag met een praktijkopdracht in je eigen organisatie, daarom is het van belang dat je een (stage)werkplek hebt.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.290,-

Cursus Prijs
Introductie Learning & Development 1.395,-
Opleidingskunde (post-HBO) 4.095,-
Prijs zonder korting 5.490,-
Korting 200,-
Investering 5.290,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.