specialisatie arbeidsmediator

ICM Mediationopleiding en Specialisatie Arbeidsmediation

Volg de ICM Mediationopleiding en de specialisatie Arbeidsmediation in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Mediationopleiding en Specialisatie Arbeidsmediation in één pakket te behalen. Als je je inschrijft voor dit pakket, levert dit je een kostenvoordeel van € 300,- op ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met ICM Mediationopleiding en daarna volg je de Specialisatie Arbeidsmediation.

 

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je specialiseert je in korte tijd tot professioneel arbeidsmediator
  • Direct een netwerk van andere arbeidsmediators

Doelgroep

Iedereen die zich in korte tijd wil specialiseren op het gebied van arbeidsmediation. Je bent bijvoorbeeld HRM’er of vertrouwenspersoon.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 6.190,-

Cursus Prijs
ICM Mediationopleiding 4.395,-
Specialisatie Arbeidsmediation 2.095,-
Prijs zonder korting 6.490,-
Korting 300,-
Investering 6.190,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.