ICM Mediationopleiding en Voorbereiding MfN Assessment

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Mediationopleiding en Voorbereiding MfN Assessment in één pakket te behalen. Als je je voor beide opleidingen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 100 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met ICM Mediationopleiding en daarna volg je Voorbereiding MfN Assessment

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • MfN geaccrediteerd: ga voor de MfN certificering om jezelf te onderscheiden in de beroepsgroep van mediators
  • Perfect voorbereid op je MfN assessment

Doelgroep

De ICM Mediationopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar mediationkwaliteiten wil vergroten en/of zich als professioneel mediator wil ontwikkelen. Wil je perfect voorbereid zijn op je assessment bij Intop/MfN? Volg dan Voorbereiding MfN Assessment.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

ICM Mediationopleiding

Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor een gedegen aanpak.

  • Persoonlijke begeleiding door experts

Ervaren docenten | De opleiding wordt op interactieve wijze verzorgd door twee vakdocenten met expertise en ruime praktijkervaring op het gebied van mediation. Zij verzorgen elk een aantal modules in de opleiding.

Individuele begeleiding | Tijdens de opleiding staan je individuele leerwensen centraal. Je hebt de gelegenheid twee skype-supervisie-sessies in te plannen met je docent op het moment dat je dat nodig hebt.

  • Leren door te doen

De Bijeenkomsten | De opleiding bestaat uit vijf modules waarin één voor één de fases van mediation aan bod komen. In de opleiding word je continu gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. De opleidingsdagen kenmerken zich dan ook door veel (zelf ingebrachte) praktijksituaties, cases en oefeningen. Tijdens de laatste module ga je een hele dag met twee acteurs aan de slag als mediator. De maximale groepsgrootte van 10 personen draagt bij aan een veilige sfeer om in te leren en biedt veel ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Praktijkopdrachten | De eerste vier modules worden afgesloten met praktijkopdrachten ter toetsing van je nieuwe inzicht en vaardigheden. Na de laatste module lever je een video-opname van een proefmediation in, waarop je uitgebreide feedback ontvangt van de docent.

Intervisie | Tussen de bijeenkomsten door vindt intervisie plaats die je zelf inplant. Samen met je medecursisten oefen je verschillende proefmediations en hierop reflecteer je in de praktijkopdrachten. Hierdoor werk je continu aan je persoonlijke ontwikkeling als mediator.

Vooropleiding

Minimaal HBO denk- en werkniveau.

Diploma

De ICM Mediationopleiding is geaccrediteerd door de Mediation Federatie Nederland (MfN). De ICM Mediationopleiding leidt op tot het:

  • ICM Mediationopleiding – diploma

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 8 opleidingen en trainingen in de categorie: Mediation als beroep.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de ICM Mediationopleiding en de MfN Mediation Assessment Training voor een overzicht op welke dagen en plaatsen de opleiding wordt verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.790,-

Cursus Prijs
ICM Mediationopleiding 4.295,-
Voorbereiding MfN Assessment 595,-
Prijs zonder korting 4.890,-
Korting 100,-
Investering 4.790,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 8 opleidingen en trainingen in de categorie: Mediation als beroep.