voorbereiding assessment

ICM Mediationopleiding en Voorbereiding MfN Assessment

Volg de ICM Mediationopleiding en de Voorbereiding MfN Assessment in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Mediationopleiding en Voorbereiding MfN Assessment in één pakket te behalen. Als je je voor beide opleidingen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 100 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met ICM Mediationopleiding en daarna volg je Voorbereiding MfN Assessment

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • MfN geaccrediteerd: ga voor de MfN certificering om jezelf te onderscheiden in de beroepsgroep van mediators
  • Perfect voorbereid op je MfN assessment

Doelgroep

De ICM Mediationopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar mediationkwaliteiten wil vergroten en/of zich als professioneel mediator wil ontwikkelen. Wil je perfect voorbereid zijn op je assessment bij Intop/MfN? Volg dan Voorbereiding MfN Assessment.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.990,-

Cursus Prijs
ICM Mediationopleiding 4.395,-
Voorbereiding MfN Assessment 695,-
Prijs zonder korting 5.090,-
Korting 100,-
Investering 4.990,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.