training teamprestaties verbeteren

Inclusief leiderschap en Teamonwikkeling: werken met de onderstroom

Volg de training Inclusief Leiderschap en Teamontwikkeling: werken met de onderstroom in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de training Inclusief Leiderschap en de training Teamontwikkeling: werken met de onderstroom in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Waardevolle combinatie van kennis, vaardigheden en zelfinzicht
  • Leren vanuit onze visie op mensgericht leiderschap

Doelgroep

De training Inclusief Leiderschap is bedoeld voor leidinggevenden en HR-professionals die hun inclusief leiderschap willen vergroten en diversiteit en inclusie een belangrijk onderdeel willen laten zijn van hun organisatie.

De training Teamontwikkeling: werken met onderstroom is voor iedereen die leidinggeeft aan een team en ervaart dat er in het team zaken niet worden uitgesproken waar het team wel last van heeft. Je twijfelt over hoe je dat bespreekbaar maakt en wilt graag leren werken met de onderstroom om de resultaten te verbeteren en je team te versterken.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.590,-

Cursus Prijs
Inclusief Leiderschap 1.895,-
Teamontwikkeling: werken met de onderstroom 1.895,-
Prijs zonder korting 3.790,-
Korting 200,-
Investering 3.590,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.