SPP

Personeelsmanagement (HRM) en Strategische Personeelsplanning

Volg Personeelsmanagement en Strategische Personeelsplanning in één pakket en profiteer van pakketkorting.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Personeelsmanagement (HRM) en de training Strategische Personeelsplanning in één pakket te volgen. Als je je voor beide opleidingen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 250 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met Personeelsmanagement (HRM) en daarna volg je Strategische Personeelsplanning.

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Ontwikkel jezelf tot volwaardig gesprekpartner met strategische kennis over P&O

Doelgroep

Personeelsmanagement (HRM)

Deze opleiding is geschikt voor medewerkers P&O, personeelsmanagers, -consulenten en -adviseurs die hun kennis van dit boeiende vakgebied willen vergroten.

Strategische Personeelsplanning

Deze training is geschikt voor HR-managers, HR-business partners en HR-adviseurs.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Plaats & data

Personeelsmanagement

ICM verzorgt Personeelsmanagement als avond- en als dagopleiding. De avondopleiding is van 19.00 tot 22.00 uur en omvat 20 lessen. De dagopleiding is van 10.00 tot 16.00 uur en omvat 10 lessen. De opleiding wordt verzorgd in verschillende steden in Nederland. Tevens is deze opleiding volledig online te volgen via de Virtual Classroom.

Bekijk hier de actuele plaatsen & data.

Strategische Personeelsplanning

De training is van 9:30 tot 17:00 uur en omvat 3 bijeenkomsten. De training wordt verzorgd in verschillende steden in Nederland.

Bekijk hier de actuele plaatsen & data.

 

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.490,-

Cursus Prijs
Personeelsmanagement (HRM) 2.895,-
Strategische Personeelsplanning 1.845,-
Prijs zonder korting 4.740,-
Korting 250,-
Investering 4.490,-

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.