opleiding HRM

Basisopleiding Personeelszaken en Personeelsmanagement

Volg de opleiding Basisopleiding Personeelszaken en Personeelsmanagement in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma Basisopleiding Personeelszaken en Personeelsmanagement in één pakket te behalen. Als je je voor beide opleidingen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met Basisopleiding Personeelszaken en daarna volg je Personeelsmanagement.

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je ontwikkelt brede kennis over P&O en HRM
  • ICM biedt voor beide opleidingen examengarantie

Doelgroep

De opleiding Basisopleiding Personeelszaken is geschikt voor diegenen die kennis willen maken met alle facetten op het gebied van personeel en organisatie. Wil jij je kennis in dit vakgebied nog meer vergroten? Dan sluit de opleiding Personeelsmanagement perfect aan op jouw behoeften.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.690,-

Cursus Prijs
Basisopleiding Personeelszaken 2.095,-
Personeelsmanagement (HRM) 2.895,-
Prijs zonder korting 4.990,-
Korting 300,-
Investering 4.690,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.