Basisopleiding Personeelszaken en Personeelsmanagement

ICM biedt je de mogelijkheid om het diploma Basisopleiding Personeelszaken en Personeelsmanagement in één pakket te behalen. Als je je voor beide opleidingen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met Basisopleiding Personeelszaken en daarna volg je Personeelsmanagement.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Je ontwikkelt brede kennis over P&O en HRM
  • ICM biedt voor beide opleidingen examengarantie

Doelgroep

De opleiding Basisopleiding Personeelszaken is geschikt voor diegenen die kennis willen maken met alle facetten op het gebied van personeel en organisatie. Wil jij je kennis in dit vakgebied nog meer vergroten? Dan sluit de opleiding Personeelsmanagement perfect aan op jouw behoeften.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Voorafgaand aan de opleiding krijg je toegang tot de ICM leeromgeving waar je je voorbereidt op de opleiding en kennismaakt met je medecursisten. Hier vind je ook inspirerende en inhoudelijke content. De opleidingen worden verzorgd door een deskundige docent met brede ervaring op het gebied van personeel en organisatie.

Basisopleiding Personeelszaken | In deze praktische opleiding worden de belangrijkste onderwerpen op het gebied van personeel en organisatie behandeld. Hierbij wordt een duidelijke vertaalslag naar de eigen praktijksituatie gemaakt aan de hand van aansprekende voorbeelden.

Een veelheid aan praktische oefeningen en opdrachten levert je waardevolle informatie om je functie met succes te vervullen. Ook leer je veel van je medecursisten die werkzaam zijn bij andere organisaties.

Personeelsmanagement | Tijdens deze opleiding staan de kennis, vaardigheden en competenties centraal die je in je werk nodig hebt. Hierin wordt een duidelijke vertaalslag naar je eigen praktijksituatie gemaakt aan de hand van casesituaties, opdrachten en aansprekende voorbeelden. Je leert veel van je medecursisten die werkzaam zijn bij uiteenlopende organisaties.

Vooropleiding

ICM stelt geen specifieke eisen aan de vooropleiding van Basisopleiding Personeelszaken. Ervaring met personeelszaken is gewenst.

Voor de opleiding Personeelsmanagement is minimaal een HBO denk- en werkniveau en ervaring met personeelszaken vereist.

Examenvoordeel

ICM biedt haar cursisten examengarantie. Dit betekent dat indien je onverhoopt niet slaagt voor je schriftelijk ICM-examen, je geheel kosteloos het ICM-examen opnieuw mag afleggen, tot het moment van slagen.

Diploma

Deze opleidingen van ICM bieden je de mogelijkheid om het diploma te behalen:

  • Basisopleiding Personeelszaken – diploma
  • Personeelsmanagement (HRM) –  diploma

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 36 opleidingen en trainingen in de categorie: HRM.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de Basisopleiding Personeelszaken en de opleiding Personeelsmanagement voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 4.690,-

Cursus Prijs
Basisopleiding Personeelszaken 2.095,-
Personeelsmanagement (HRM) 2.895,-
Prijs zonder korting 4.990,-
Korting 300,-
Investering 4.690,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 36 opleidingen en trainingen in de categorie: HRM.