professioneel coach

ICM Coachingsopleiding en Coachen van teams

Volg de ICM Coachingsopleiding en de training Coachen van Teams in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Coachingsopleiding en de specialisatie Coachen van teams in één pakket te behalen. Als je je voor beide opleidingen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300 (bij de specialisatie Coachen van teams) ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de ICM Coachingsopleiding en daarna volg je de specialisatie Coachen van teams.

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • De ICM Coachingsopleiding is EQA geaccrediteerd door NOBCO & EMCC op practitionerniveau
  • Met een EQA-diploma versnelde route tot EIA-keurmerk bij NOBCO mogelijk
  • Voor de training Coachen van teams ontvang je PE punten

Doelgroep

De ICM Coachingsopleiding is uitstekend geschikt voor iedereen die zijn of haar coachingsvaardigheden wil versterken en zich als professioneel coach wil ontwikkelen. Wil jij je als coach specialiseren op het gebied van teamcoaching en teameffectiviteit binnen organisaties? Dan sluit de training Coachen van teams perfect aan bij jouw behoeften.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.488,-

Cursus Prijs
ICM Coachingsopleiding 4.093,-
Coachen van Teams 1.695,-
Prijs zonder korting 5.788,-
Korting 300,-
Investering 5.488,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.