ICM Trainersopleiding en NLP in 3 dagen

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Trainersopleiding en de training NLP in 3 dagen in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Binnen 5 maanden ben je professioneel trainer
  • De ICM Traineropleiding is officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding
  • Je hebt de kennis om effectiever te communiceren, te beïnvloeden en te veranderen

Doelgroep

De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Wil je als trainer meer impact hebben tijdens het geven van een training? Met NLP in 3 dagen als leer je begrijpen waar gedrag van anderen vandaan komt en hoe jij hierop kunt inspelen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Voorafgaand aan de eerste lesdag krijg je toegang tot de ICM-leeromgeving en breng je je persoonlijke leerdoelen in kaart, voor jezelf én voor de docent. Deze leerdoelen staan centraal tijdens de bijeenkomsten. De leeromgeving ondersteunt je gedurende de gehele opleiding in het leerproces. Met onder meer digitale lesmaterialen, studieopdrachten, een forum en een ICM-videoserie.

ICM Trainersopleiding | Deze opleiding bestaat uit vijf modules. In elke module wordt een aspect van het trainersvak uitgediept. Elke module wordt afgesloten met een praktijkopdracht.

De opleidingsdagen kenmerken zich door veel praktijksituaties, cases en oefeningen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je oefent zelf je trainersvaardigheden door een eigen trainingsblok te begeleiden, waar je aan het einde van de opleiding op reflecteert in je reflectieverslag.

Je krijgt vier zeer ervaren docent-trainers. Zij nemen elk een aantal lesdagen voor hun rekening. Door de maximale groepsgrootte van 10 personen is er een veilige sfeer om in te leren met gelijkgestemden en veel ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Elke module wordt afgesloten met een trainersopdracht. Als al je opdrachten met een voldoende worden beoordeeld, ontvang je het officiële ICM diploma.

NLP in 3 dagen | Aan de hand van oefeningen, opdrachten en aansprekende voorbeelden doe je waardevolle kennis en vaardigheden op om effectiever te communiceren, te beïnvloeden en te veranderen. De belangrijkste onderwerpen, methoden en technieken uit NLP worden behandeld.

Deze veelzijdige training wordt op interactieve wijze verzorgd door een deskundige en gecertificeerde trainer uit het vakgebied. Aan het eind van de training beschrijf je in een actieplan hoe en wanneer je je leerpunten gaat toepassen in de praktijk. Als je de gehele training afrondt, ontvang je het ICM-certificaat.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor een van je trainersopdrachten, dan biedt ICM je de mogelijkheid om deze tegen een gereduceerd tarief te herkansen.

Diploma

ICM leidt je op tot het:

  • ICM Professioneel Trainer – diploma
  • NLP in 3 dagen – certificaat

De ICM Trainersopleiding is geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. Trainers die de ICM Trainersopleiding met goed gevolg hebben afgerond hebben hiermee een NOBTRA erkend diploma.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 21 opleidingen en trainingen in de categorie: Trainen als beroep.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt kijken bij de ICM Trainersopleiding en de training NLP in 3 dagen voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.385,-

Cursus Prijs
ICM Trainersopleiding 4.095,-
NLP in 3 dagen 1.490,-
Prijs zonder korting 5.585,-
Korting 200,-
Investering 5.385,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 21 opleidingen en trainingen in de categorie: Trainen als beroep.