ICM Trainersopleiding en Systemisch teamtrainer en -coach

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Trainersopleiding en de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 295 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de ICM Trainersopleiding en daarna volg je de opleiding Systemisch Teamtrainer en -coach.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Binnen 5 maanden ben je professioneel trainer
  • De ICM Traineropleiding is officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding
  • Voor de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach ontvang je PE-punten

Doelgroep

De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Wil jij als trainer aan de slag met (ongewenste) dynamieken en gedragspatronen in teams? Dan sluit de opleiding Systemisch Teamtrainer en – coach perfect aan op jouw behoeften.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Voorafgaand aan de eerste lesdag krijg je toegang tot de ICM-leeromgeving en breng je je persoonlijke leerdoelen in kaart, voor jezelf én voor de docent. Deze leerdoelen staan centraal tijdens de bijeenkomsten. De leeromgeving ondersteunt je gedurende de gehele opleiding in het leerproces. Met onder meer digitale lesmaterialen, studieopdrachten, een forum en een ICM-videoserie.

ICM Trainersopleiding | Deze opleiding bestaat uit vijf modules. In elke module wordt een aspect van het trainersvak uitgediept. Elke module wordt afgesloten met een praktijkopdracht.

De opleidingsdagen kenmerken zich door veel praktijksituaties, cases en oefeningen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je oefent zelf je trainersvaardigheden door een eigen trainingsblok te begeleiden, waar je aan het einde van de opleiding op reflecteert in je reflectieverslag.

Je krijgt vier zeer ervaren docent-trainers. Zij nemen elk een aantal lesdagen voor hun rekening. Door de maximale groepsgrootte van 10 personen is er een veilige sfeer om in te leren met gelijkgestemden en veel ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Systemisch Teamtrainer en -coach | In de opleiding word je continu gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. De opleidingsdagen kenmerken zich dan ook door veel (zelf ingebrachte) praktijksituaties, cases en oefeningen. De opleiding wordt afgesloten met een reflectieverslag ter toetsing van je nieuwe inzicht en vaardigheden.

Gedurende de opleiding ga je oefenen met opstellingen. Je maakt gebruik van jouw eigen casussen en die van jouw medecursisten.

Wij vinden het belangrijk om leervormen aan te bieden waar je energie van krijgt, die het leerproces versnellen en leuk maken. Daarom wisselen we theorie af met intervisie en online leerbelevingen.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor een van je opdrachten, dan biedt ICM je de mogelijkheid om deze tegen een gereduceerd tarief te herkansen.

Diploma

ICM leidt je op tot het:

  • ICM Professioneel Trainer – diploma
  • Systemisch Teamtrainer en – coach – diploma

De ICM Trainersopleiding is geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. Trainers die de ICM Trainersopleiding met goed gevolg hebben afgerond hebben hiermee een NOBTRA erkend diploma.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 23 opleidingen en trainingen in de categorie: Trainen als beroep.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de ICM Trainersopleiding en de opleiding Systemisch Teamtrainer en -coach voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.995,-

Cursus Prijs
ICM Trainersopleiding 3.795,-
Systemisch Teamtrainer en -coach 2.495,-
Prijs zonder korting 6.290,-
Korting 295,-
Investering 5.995,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 23 opleidingen en trainingen in de categorie: Trainen als beroep.