cursussen Trainen als beroep

ICM Trainersopleiding en Systemisch teamtrainer en -coach

Volg de ICM Trainersopleiding en de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Trainersopleiding en de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de ICM Trainersopleiding en daarna volg je de opleiding Systemisch Teamtrainer en -coach.

 

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Binnen 5 maanden ben je professioneel trainer
  • De ICM Traineropleiding is officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding
  • Voor de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach ontvang je PE-punten

Doelgroep

De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Wil jij als trainer aan de slag met (ongewenste) dynamieken en gedragspatronen in teams? Dan sluit de opleiding Systemisch Teamtrainer en – coach perfect aan op jouw behoeften.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 6.790,-

Cursus Prijs
ICM Trainersopleiding 4.495,-
Systemisch Teamtrainer en -coach 2.595,-
Prijs zonder korting 7.090,-
Korting 300,-
Investering 6.790,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.