training tot trainer

ICM Trainersopleiding en Appreciative Inquiry

Volg de ICM Trainersopleiding en de training Appreciative Inquiry in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Trainersopleiding en de specialisatie Appreciative Inquiry in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Binnen 5 maanden ben je professioneel trainer
  • De ICM Traineropleiding is officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding
  • Als professioneel trainer ben je specialist op het gebied van veranderstrategie

Doelgroep

De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Wil jij je als trainer specialiseren? Appreciative Inquiry is gericht op trainers, coaches en consultants die zich bezighouden met verandering en op praktische wijze inzicht willen krijgen in de veranderstrategie van Appreciative Inquiry.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.590,-

Cursus Prijs
ICM Trainersopleiding 4.495,-
Appreciative Inquiry 1.295,-
Prijs zonder korting 5.790,-
Korting 200,-
Investering 5.590,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.