opleiding controlling assistent

Assistent Controller en Financial Controller

Volg de opleiding Assistent Controller en Financial Controller (post-hbo) in één pakket.
Beste Opleider van Nederland 2023

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de opleiding Assistent Controller en de opleiding Financial Controller in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je volgt eerst de opleiding Assistent Controller en aansluitend volg je de opleiding Financial Controller.

Unieke pakketvoordelen

  • Examengarantie
  • Direct toepasbare antwoorden op vragen uit jouw werkpraktijk
  • Boost je cv met een waardevol diploma
  • Je ontwikkelt zowel harde als zachte vaardigheden
  • Beroepsopleiding tot Financial Controller

Doelgroep

De opleiding Assistent Controller is geschikt voor iedereen die werkzaam is in een financieel-administratieve functie en zich wil ontwikkelen tot financieel specialist of assistent controller. We gaan ervan uit dat je ervaring hebt met boekhouden. De opleiding Financial Controller is een uitstekend vervolg voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot Financial Controller of financieel-economisch specialist.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 7.190,-

Cursus Prijs
Assistent Controller 3.095,-
Financial Controller (post-HBO) 4.395,-
Prijs zonder korting 7.490,-
Korting 300,-
Investering 7.190,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.