Introductie Loopbaancoaching en Loopbaancoaching

ICM biedt je de mogelijkheid om de training ‘Introductie Loopbaancoaching’ en de opleiding ‘Loopbaancoaching’ in één pakket te behalen. Indien je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 200,- ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. De duur van het pakket kun je naar eigen wens bepalen.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Doe na je HBO/WO en deze opleiding 1 jaar werkervaring op om via Noloc erkend loopbaancoach te worden
  • Je ontvangt voor de opleiding ‘Loopbaancoaching’ PE-punten van NOBCO, St!R en NOLOC

Doelgroep

De training ‘Introductie Loopbaancoaching’ is bedoeld voor iedereen die zijn of haar coachvaardigheden verder wil ontwikkelen om hierna de opleiding Loopbaancoaching te volgen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

ICM ondersteunt je maximaal tijdens jouw groeiproces. Dat doen we door een optimale combinatie van theorie, praktijkgerichte oefeningen en persoonlijke begeleiding. Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk.

Introductie Loopbaancoaching

Intake | Tijdens de online intake geef je aan wat jouw leerdoelen, wensen en verwachtingen zijn. Je maakt daarmee vooraf helder wat je wilt bereiken; zowel voor jezelf als voor de trainer. Jouw persoonlijke leerdoelen staan centraal tijdens de training.

Bijeenkomsten | De bijeenkomsten zijn zeer praktijkgericht en krijgen vorm door interactie met jouw trainer en medecursisten.

De trainer | De trainer is een expert met veel ervaring op het gebied van loopbaancoaching, en bovenal jouw persoonlijke leercoach.

Loopbaancoaching

  • Persoonlijke begeleiding door experts

Ervaren docenten | De opleiding wordt verzorgd door een vakdocent met veel expertise en praktijkervaring op het gebied van loopbaancoaching.

Individuele begeleiding | Tijdens de opleiding staan je individuele leerwensen centraal.

  • Leren door te doen

Praktijkopdrachten | In de opleiding word je continu gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. De opleidingsdagen kenmerken zich dan ook door veel (zelf ingebrachte) praktijksituaties, cases en oefeningen. De opleiding wordt afgesloten met een praktijkopdracht ter toetsing van je nieuwe inzicht en vaardigheden.

Je eigen coachtraject | Gedurende de opleiding begeleid je jouw eigen loopbaantraject met een coachee zodat je je coachvaardigheden oefent. Intervisie met je medecursisten ondersteunen je hierin. Deze coach- en intervisie-uren vinden buiten de bijeenkomsten plaats en plan je zelf in.

Nieuwste leervormen | Wij vinden het belangrijk om leervormen aan te bieden waar je energie van krijgt, die het leerproces versnellen en leuk maken. Daarom wisselen we theorie af met intervisie met vakgenoten en online leerbelevingen zoals kennisvideo’s en expertvideo’s met ervaren loopbaancoaches.

Efficiënt en vooral plezierig leren

Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Tevens is dit je persoonlijke leerportfolio; de verzameling van al je ervaringen als coach. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor de ICM praktijkopdracht, dan kun je deze tegen gereduceerd tarief herkansen.

Diploma

Loopbaancoaching

Aan het eind van de module maak je een praktijkopdracht over je eigen ontwikkeling als loopbaancoach en het traject dat je als loopbaancoach begeleid hebt. Als je praktijkopdracht met een voldoende wordt beoordeeld, ontvang je het officiële ICM-diploma Loopbaancoaching.

Introductie Loopbaancoaching

Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je het ICM-certificaat.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 46 opleidingen en trainingen in de categorie: Coachen als beroep.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Je kunt bij de afzondelijke cursussen hieronder een overzicht vinden van de startdata en locaties.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 3.190,-

Cursus Prijs
Introductie Loopbaancoaching 1.095,-
Loopbaancoaching 2.295,-
Prijs zonder korting 3.390,-
Korting 200,-
Investering 3.190,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 46 opleidingen en trainingen in de categorie: Coachen als beroep.