ICM Coachingsopleiding en specialisatie Systemisch teamtrainer en -coach

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Coachingsopleiding en de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 295 (bij de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach) ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de ICM Coachingsopleiding en daarna volg je de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach.

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • De ICM Coachingsopleiding is EQA geaccrediteerd door NOBCO & EMCC op practitionerniveau
  • Met een EQA-diploma versnelde route tot EIA-keurmerk bij NOBCO mogelijk
  • Voor de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach ontvang je PE-punten

Doelgroep

De ICM Coachingsopleiding is uitstekend geschikt voor iedereen die zijn of haar coachingsvaardigheden wil versterken en zich als professioneel coach wil ontwikkelen. Wil jij als coach aan de slag met (ongewenste) dynamieken en gedragspatronen in teams? Dan sluit de opleiding Systemisch teamtrainer en – coach perfect aan op jouw behoeften.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

ICM Coachingsopleiding en Systemisch teamtrainer en -coach

ICM ondersteunt je maximaal tijdens jouw groeiproces. Dat doen we door een optimale combinatie van theorie, praktijkgerichte oefeningen en persoonlijke begeleiding. Ons doel is om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk.

Persoonlijke begeleiding door experts

  • Ervaren docenten | Een ervaren docent begeleidt de klassikale bijeenkomsten waarbij jouw leerbehoefte centraal staat.
  • Individuele begeleiding | Tijdens de opleidingen staan je individuele leerwensen centraal.

Leren door te doen

  • Praktijkopdrachten | In de opleidingen word je continu gestimuleerd om actief met het geleerde aan de slag te gaan. De opleidingsdagen kenmerken zich dan ook door veel (zelf ingebrachte) praktijksituaties, cases en oefeningen. De opleiding wordt afgesloten met een reflectieverslag ter toetsing van je nieuwe inzicht en vaardigheden.
  • Je eigen opstelling maken | Gedurende de opleidingen ga je oefenen met opstellingen. Je maakt gebruik van jouw eigen casussen en die van jouw medecursisten.

Efficiënt en vooral plezierig leren

  • Nieuwste leervormen | Wij vinden het belangrijk om leervormen aan te bieden waar je energie van krijgt, die het leerproces versnellen en leuk maken. Daarom wisselen we theorie af met intervisie en online leerbelevingen.
  • Online leeromgeving | Naast de interactieve klassikale dagen werk je met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Tevens is dit jouw persoonlijke leerportfolio. Na de opleiding houd je onbeperkt toegang tot al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Vooropleiding

Voor de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach is HBO werk- en denkniveau wenselijk. Kennis van en ervaring met gesprekstechnieken en coaching is vereist.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor de ICM praktijkopdrachten, dan kun je deze tegen gereduceerd tarief herkansen.

Diploma

ICM Coachingsopleiding

Wanneer je de 5 modules, de bijbehorende praktijkopdrachten én het afsluitende reflectieverslag succesvol hebt afgerond, ontvang je het ICM Coachingsopleiding – diploma met het StiR keurmerk.

Het door NOBCO erkende EQA diploma behaal je door aanvullend 36 uur aan eigen coachtrajecten succesvol te volbrengen met het bijbehorende reflectieverslag. Je ontvangt dan het ICM Coachingsopleiding – EQA Practitioner diploma ook met het Stir keurmerk.

Systemisch teamtrainer en -coach

De opleiding rond je af met een praktijkopdracht in de vorm van een reflectieverslag. Als je opdracht als voldoende wordt beoordeeld én je minimaal 5 bijeenkomsten actief hebt bijgewoond, ontvang je het officiële ICM diploma Systemisch teamtrainer / -coach diploma.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 43 opleidingen en trainingen in de categorie: Coachen als beroep.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de ICM Coachingsopleiding en de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 6.193,-

Cursus Prijs
ICM Coachingsopleiding 3.993,-
Systemisch Teamtrainer en -coach 2.495,-
Prijs zonder korting 6.488,-
Korting 295,-
Investering 6.193,-

Dit bedrag is excl. € 17,50 per dag voor het dagarrangement. De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 43 opleidingen en trainingen in de categorie: Coachen als beroep.