professioneel coach

ICM Coachingsopleiding en ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen

Volg de ICM Coachingsopleiding en de ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Coachingsopleiding en ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300 (bij de ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen) ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. Je start met de ICM Coachingsopleiding en daarna volg je ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • De ICM Coachingsopleiding is EQA geaccrediteerd door NOBCO & EMCC op practitionerniveau
  • Een verdiepend ontwikkeltraject voor jou als coach
  • Kleine groepen met veel aandacht voor jouw persoonlijke leerbehoefte

Doelgroep

De ICM Coachingsopleiding is uitstekend geschikt voor iedereen die zijn of haar coachingsvaardigheden wil versterken en zich als professioneel coach wil ontwikkelen.

De ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen is voor coaches die door een impactvol ontwikkeltraject hun intuïtie, kennis en vaardigheden willen verdiepen. Je wilt sterker staan als coach, meer authenticiteit ontwikkelen en vanuit je eigen wijsheid coachen.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 8.143,-

Cursus Prijs
ICM Coachingsopleiding 4.093,-
ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen 4.350,-
Prijs zonder korting 8.443,-
Korting 300,-
Investering 8.143,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.