professioneel coach

ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen en Systemisch Teamtrainer- en coach

Volg de ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen en de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach in één pakket.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen en de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach in één pakket te volgen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 300 (bij de opleiding die je als laatst volgt) ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen. De volgorde van de opleidingen bepaal je naar eigen wens.

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Voor de opleiding Systemisch teamtrainer en -coach ontvang je PE-punten
  • Kleine groepen met veel aandacht voor jouw persoonlijke leerbehoefte

Doelgroep

De ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen is voor coaches die door een impactvol ontwikkeltraject hun intuïtie, kennis en vaardigheden willen verdiepen. Je wilt sterker staan als coach, meer authenticiteit ontwikkelen en vanuit je eigen wijsheid coachen.

Wil jij als coach aan de slag met (ongewenste) dynamieken en gedragspatronen in teams? Dan sluit de opleiding Systemisch teamtrainer en – coach perfect aan op jouw behoeften.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake of neem contact op met een van onze studieadviseurs via 030 - 29 19 888 of info@icm.nl.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 6.645,-

Cursus Prijs
ICM Coachingsopleiding 2: Intuïtief Coachen 4.350,-
Systemisch Teamtrainer en -coach 2.595,-
Prijs zonder korting 6.945,-
Korting 300,-
Investering 6.645,-

Dit bedrag is excl. € 47,50 per dag voor het dagarrangement of € 17,50 per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

 

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies. Als je de cursus zelf betaalt kun je bijvoorbeeld €1.000,- STAP-budget aanvragen. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.