adverteren op social media

Social Media Advertising

In deze training leer je per kanaal effectieve campagnes opzetten, de juiste vorm en inhoud kiezen en optimaal gebruikmaken van je advertentiebudget.
Beste Opleider van Nederland

In het kort

Adverteren op social media helpt je je doelgroep snel, effectief en doelgericht te bereiken. Je kunt hiermee je naamsbekendheid vergroten en je doelgroep prikkelen tot conversie. Maar hoe pak je dit slim aan? Tijdens dit programma volg je de trainingen Facebook & Instagram Advertising en LinkedIn Advertising als pakket. Je leert per kanaal hoe je effectieve advertentiecampagnes opzet, hoe je aan de hand van je doel kiest voor de juiste vorm en inhoud en hoe je met de juiste targeting optimaal gebruikmaakt van je budget.

Wil je liever één van de trainingen volgen? Bekijk ze hieronder:

Resultaat

  • Je vertaalt je marketingdoelstellingen naar effectieve advertentiecampagnes
  • Je bepaalt aan de hand van je doel per kanaal de juiste vorm en inhoud
  • Je weet per kanaal relevante doelgroepen te bereiken door de juiste targetingstrategie
  • Je maakt campagnes meetbaar en weet hoe je je resultaten analyseert
  • Je kent per kanaal de manieren om je campagnes te optimaliseren

Cursussen in dit pakket

Unieke pakketvoordelen

  • Je profiteert van €200,- pakketkorting ten opzichte van twee losse inschrijvingen
  • Direct resultaat met je eigen advertentiecampagnes
  • Persoonlijke begeleiding door een social media expert

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil leren adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn of meer resultaat wil halen uit huidige campagnes. Denk aan online marketeers, communicatieprofessionals en social media specialisten, maar ook zelfstandig ondernemers. Om deel te kunnen nemen aan deze training heb je een eigen laptop, een Facebook advertentieaccount en een LinkedIn bedrijfspagina nodig.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een Persoonlijke intake.

0 / 0

Plaats & Data

Schrijf je direct in op een plek bij jou in de buurt.

Plaats & data

In dit programma volg je de trainingen LinkedIn Advertising en Facebook & Instagram Advertising in een pakket. Kijk hieronder bij de individuele trainingen wanneer de trainingen starten en in welke plaatsen je de trainingen kunt volgen.

Cursussen in dit pakket

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 1.990,-

Cursus Prijs
LinkedIn® Advertising 1.095,-
Facebook & Instagram Advertising 1.095,-
Prijs zonder korting 2.190,-
Korting 200,-
Investering 1.990,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie

Financiering en fiscaal voordeel

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse mogelijkheden voor subsidies en belastingaftrek. Hierdoor kun je voordeliger deelnemen aan de cursus. Meer informatie

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Btw

De totale investering is excl. btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs.

Meer informatie

Financiering

Voor zowel werkgevers als particulieren zijn er voor het volgen van scholing diverse financieringsmogelijkheden en subsidies.

Meer informatie

Mogelijkheden vanuit je werkgever

Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien in hun carrière. Je kunt nagaan wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie door je arbeidsvoorwaarden erop na te slaan of door dit na te vragen bij je leidinggevende of HR.

Factuur

De factuur van deze cursus wordt na de eerste bijeenkomst verstuurd. Wil je de factuur eerder ontvangen? Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij jouw inschrijving.

Studieadvies

Neem contact op met onze deskundige studieadviseurs van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30 uur via 030 29 19 888 of info@icm.nl.