Level Eleven Amsterdam is een trainingslocatie in de Zilveren Toren in hartje Amsterdam. Met 360 graden uitzicht over de stad, moderne faciliteiten en een eigen restaurant is dit een indrukwekkende locatie. Het ligt pal naast Amsterdam Centraal en aan de oevers van het IJ.

Kom je met het openbaar vervoer?
Level Eleven Amsterdam bevindt zich pal naast NS Station Amsterdam Centraal, aan de rechterzijde van de tramhaltes. We raden je dan ook aan met het openbaar vervoer te komen. Wil je weten hoe je het beste kunt reizen? Plan het hieronder met 9292ov.nl!

Kom je met de auto?
De enige toegang met de auto is vanaf de IJ-zijde. Vlakbij Level Eleven Amsterdam kan je tegen betaling parkeren in Parkeergarage P1 tegenover het Centraal Station (1 minuut lopen).

Voor meer informatie over de locatie en routebeschrijvingen verwijzen we je graag naar: https://level-eleven.nl/ 

1,5 meter beleid
Om de veiligheid van jou en de medewerkers van Level Eleven Amsterdam te garanderen heeft Level Eleven de Meeting Hygienics geïmplementeerd; een hygiëneformule die volledig aansluit op de geldende RIVM- en overheidsmaatregelen en waarmee ze zorg dragen voor een veilige en hygiënische meeting omgeving. Zo zijn de locatie én service inmiddels ingericht op de 1,5 meter norm, is de routing aangepast conform ‘altijd rechts is always right’, desinfecteren ze contactpunten de hele dag door en zijn er aanpassingen gedaan in het food & beverage assortiment en manier van serveren/presenteren. De aangestelde Meeting Hygienics Managers houden alles nauwlettend in de gaten, adviseren medewerkers en gasten en doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om samen zorg te dragen voor een fijne, hygiënische omgeving. Wil je meer informatie over de Meeting Hygienics, dan verwijzen wij je graag door naar de locatiewebsite van Level Eleven Amsterdam.

 

Bezoekadres

Stationsplein 51 - 53
1012 AB Amsterdam

Routebeschrijving