Cursussen Werkgeluk

De aandacht voor werkgeluk groeit. Steeds meer werkgevers zijn zich bewust van de rol van geluk op de werkvloer en willen hierin investeren. Medewerkers die geluk ervaren zijn immers productiever en verzuimen minder. Wil jij een bijdrage leveren aan een positieve organisatiecultuur of zelfs officieel werkgelukdeskundige worden? Bekijk hieronder welke cursus het beste bij jou past.

ICM Opleiding Werkgelukdeskundige (CHO)

Wil je jouw expertise op het gebied van werkgeluk vergroten en hiervan je beroep maken? Met de ICM Opleiding Werkgelukdeskundige (CHO) ben je na 5 dagen officieel Chief Happiness Officer en weet je draagvlak in organisaties te creëren en zichtbare resultaten te presenteren.

Bekijk de opleiding

Werkgeluk in organisaties

Wil je bijdragen aan een positieve organisatiecultuur in je eigen of andere organisaties? In de training Werkgeluk in organisaties leer je in 2 dagen hoe werkgeluk bijdraagt aan het succes van een organisatie. Je kunt de best practices toepassen en je implementeert een actieplan voor in je eigen organisatie.

Bekijk de training


Workshops en events

Regelmatig organiseren we bijeenkomsten rondom het thema werkgeluk. Bekijk onze eventspagina voor het actuele aanbod. Vind je momenteel niets gerelateerd aan werkgeluk? Mail je contactgegevens naar events@icm.nl en we houden je op de hoogte van ons aanbod.

Bekijk de eventspagina

Week van de Waardering

Eén van onze best practices als Great Place to Work is onze Week van de Waardering. Iedere medewerker krijgt dan een kaart waarop collega’s complimenten achterlaten. Na deze periode geniet iedereen van een persoonlijke kaart vol waardering! Dit ook in jouw organisatie introduceren? Bekijk deze pagina en vraag gratis een box vol benodigdheden aan.

Vraag de Waarderingsbox aan

Werkgeluk incompany

Neem contact op met onze Learning & Development Consultant Jan-Bart Bouwmans voor vrijblijvend advies over de incompany mogelijkheden voor jouw organisatie (030 – 75 51 810 of jan-bart.bouwmans@icm.nl).


Meer inspiratie

Weten welke cursus bij jou past? Doe een persoonlijke intake.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Bel voor vrijblijvend advies

030 - 29 19 888

Morgen vanaf 8.30 uur weer bereikbaar

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.