Week van de Waardering – Waarderingsbox

Doe mee en deel je waardering!

Wij geloven dat het geluk van medewerkers bijdraagt aan het succes van organisaties. Bij ICM investeren we daarom flink in werkgeluk en staan we dit jaar voor de vierde keer in de top 3 van Best Workplaces 2019! Op deze pagina vind je een van onze Best Practices: de Week van de Waardering.

Een box met alle benodigdheden voor de Week van de Waardering - ICM

Elk jaar organiseren wij op ons kantoor de Week van de Waardering. Iedere ICM’er schrijft dan twee weken complimenten voor collega’s op deze mooie kaarten… Na twee weken geniet iedereen van een persoonlijke kaart vol waardering! Ook een keer ervaren met jouw team of organisatie? Scroll naar beneden en vul het formulier in om een box met alle benodigdheden te ontvangen.

Hoe werkt de Week van de Waardering?

In de Waarderingsbox vind je alles wat je nodig hebt om de Week van de Waardering bij jou op kantoor te vieren. In de box zitten de kaarten, diverse stiften en een uitleg. In het formulier hieronder kun je aangeven voor hoeveel werknemers je de week wilt organiseren zodat je genoeg kaarten krijgt. Wij raden aan de week gezamenlijk af te trappen, met collega’s te delen waarom je waardering tonen belangrijk vindt en in de gaten te houden dat alle kaarten gevuld worden. In de uitleg vind je nog meer tips. Laat het delen van de waardering maar beginnen!


Op 17 september van 08.00u tot 09.30u organiseren we een gratis ontbijtsessie. Tijdens deze sessie geven we voorbeelden en tips hoe je de Week van de Waardering kunt introduceren en stippen we diverse onderwerpen omtrent werkgeluk aan. Inschrijven kan hier.


Vier bij jou op kantoor ook de Week van de Waardering

Vraag de Waarderingsbox aan

  • Vul een waarde tussen 12 en 160 in.

Vragen? Bel 030 – 29 19 888 of mail werkgeluk@icm.nl


Meer in ICM in beeld