Week van de Waardering – Waarderingsbox

Helaas zijn wij momenteel niet in staat om onze Waarderingsboxen te versturen. We nodigen je van harte uit om eigen initiatieven te starten om waardering te (blijven) delen. Deel jouw inspiratie via #weekvandewaardering


Doe mee en deel je waardering!

Wij geloven dat het geluk van medewerkers bijdraagt aan het succes van organisaties. Bij ICM investeren we daarom flink in werkgeluk en staan we dit jaar voor de vierde keer in de top 3 van Best Workplaces 2019! Op deze pagina vind je een van onze Best Practices: de Week van de Waardering.

Een box met alle benodigdheden voor de Week van de Waardering - ICM

Elk jaar organiseren wij op ons kantoor de Week van de Waardering. Iedere ICM’er schrijft dan twee weken complimenten voor collega’s op deze mooie kaarten… Na twee weken geniet iedereen van een persoonlijke kaart vol waardering! Ook een keer ervaren met jouw team of organisatie? Scroll naar beneden en vul het formulier in om een box met alle benodigdheden te ontvangen.

Hoe werkt de Week van de Waardering?

In de Waarderingsbox vind je alles wat je nodig hebt om de Week van de Waardering bij jou op kantoor te vieren. In de box zitten de kaarten, diverse stiften en een uitleg. In het formulier hieronder kun je aangeven voor hoeveel werknemers je de week wilt organiseren zodat je genoeg kaarten krijgt. Wij raden aan de week gezamenlijk af te trappen, met collega’s te delen waarom je waardering tonen belangrijk vindt en in de gaten te houden dat alle kaarten gevuld worden. In de uitleg vind je nog meer tips. Laat het delen van de waardering maar beginnen!

Vier bij jou op kantoor ook de Week van de Waardering

Vragen? Bel 030 – 29 19 888 of mail werkgeluk@icm.nl

Vragen over dit onderwerp?

We helpen je graag met een persoonlijk advies over welke opleiding of training het beste bij je past. Maar ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze adviseurs.

Wij zijn te bereiken op 030 - 29 19 888 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie kan je ook de ICM Brochure bestellen

brochure