ICM Trainersopleiding en Voice Dialogue

ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Trainersopleiding en de training Voice Dialogue in één pakket te behalen. Als je je voor beide cursussen als pakket inschrijft, heb je een voordeel van € 195 ten opzichte van twee afzonderlijke inschrijvingen.

 

Unieke voordelen

  • Je profiteert van pakketkorting
  • Binnen 5 maanden ben je professioneel trainer
  • De ICM Traineropleiding is officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding
  • Je bent in staat anderen optimaal te begeleiden aan de hand van Voice Dialogue

Doelgroep

De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. De training Voice Dialogue is geschikt voor trainers die anderen nog beter willen begeleiden door het inzetten van deze methode.

Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake.

Studiewijze

Voorafgaand aan de eerste lesdag krijg je toegang tot de ICM-leeromgeving en breng je je persoonlijke leerdoelen in kaart, voor jezelf én voor de docent. Deze leerdoelen staan centraal tijdens de bijeenkomsten. De leeromgeving ondersteunt je gedurende de gehele opleiding in het leerproces. Met onder meer digitale lesmaterialen, studieopdrachten, een forum en een ICM-videoserie.

ICM Trainersopleiding | Deze opleiding bestaat uit vijf modules. In elke module wordt een aspect van het trainersvak uitgediept. Elke module wordt afgesloten met een praktijkopdracht.

De opleidingsdagen kenmerken zich door veel praktijksituaties, cases en oefeningen. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Je oefent zelf je trainersvaardigheden door een eigen trainingsblok te begeleiden, waar je aan het einde van de opleiding op reflecteert in je reflectieverslag.

Je krijgt vier zeer ervaren docent-trainers. Zij nemen elk een aantal lesdagen voor hun rekening. Door de maximale groepsgrootte van 10 personen is er een veilige sfeer om in te leren met gelijkgestemden en veel ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Voice Dialogue | Onder leiding van een zeer ervaren trainer oefen je heel gericht met de Voice Dialogue-technieken. Door eigen cases in te brengen sla je een brug tussen de theorie en je eigen praktijk. De maximale groepsgrootte draagt bij aan een veilige sfeer en biedt veel ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Tussen de bijeenkomsten door werk je aan opdrachten via de ICM-leeromgeving, die zo je leerproces ondersteunt. Aan het einde van de training stel je een persoonlijk actieplan op dat je helpt het geleerde in je praktijk toe te passen.

Examenvoordeel

Mocht je onverhoopt niet slagen voor een van je trainersopdrachten, dan biedt ICM je de mogelijkheid om deze tegen een gereduceerd tarief te herkansen.

Diploma

ICM leidt je op tot het:

  • ICM Professioneel Trainer – diploma
  • Voice Dialogue – certificaat

De ICM Trainersopleiding is geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. Trainers die de ICM Trainersopleiding met goed gevolg hebben afgerond hebben hiermee een NOBTRA erkend diploma.

Plaats & Data

Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 23 opleidingen en trainingen in de categorie: Trainen als beroep.

Incompany

Deze cursus biedt ICM ook incompany aan, voor maatwerk in jouw organisatie.

Plaats en data

Kijk bij de ICM Trainersopleiding en de training Voice Dialogue voor een overzicht op welke dagen en in welke plaatsen de cursussen worden verzorgd.

Investering

Dit pakket omvat 2 cursussen. De totale investering bedraagt € 5.095,-

Cursus Prijs
ICM Trainersopleiding 3.795,-
Voice Dialogue 1.495,-
Prijs zonder korting 5.290,-
Korting 195,-
Investering 5.095,-

Dit bedrag is excl. € 37,50 per dag voor het dagarrangement of € 10,- per avond voor het avondarrangement.

De totale investering is exclusief btw. Vrijstelling van btw is mogelijk. Je betaalt in dat geval 10% bovenop de investeringsprijs. Meer informatie.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen je graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij jouw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kun je terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer

030 - 29 19 888

Bel mij terug

Wil je liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier je gegevens achter.

Meer opleidingen en trainingen

Hier vind je een overzicht van alle 23 opleidingen en trainingen in de categorie: Trainen als beroep.