Personeelsmanagement

U kunt kiezen voor trainingen waarmee u in korte tijd specifieke vaardigheden aanleert of HRM opleidingen die passen bij uw kennisniveau zodat u de volgende stap in uw carrière kunt zetten.

Weten welke cursus bij u past? Doe een persoonlijke intake.

Trainingen (11)

Opleidingen (9)

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.

Personeelsmanagement Opleidingen

Heeft u interesse in het vakgebied van Personeel en Organisatie (P&O)? De personeelsmanagement opleidingen van ICM bieden voor ieder wat wils.

Bent u net begonnen of wilt u in de toekomst een personeelsfunctie vervullen dan is de Basisopleiding Personeelszaken een passende opleiding. De belangrijkste onderwerpen op het gebied van P&O worden op praktische wijze behandeld. Wilt u een stapje verder en heeft u al ervaring met de basis dan is de Personeelsmanagement opleiding geschikt voor u. Strategische kennis, competentiemanagement, personeelsinstrumenten en motiveren van het personeel komen onder andere aan bod. Wanneer u al enige jaren werkzaam bent als personeels- of HR-manager, en u wilt zich ontwikkelen tot strategisch partner van het management dan is Strategisch HRM (post-HBO) een goede opleiding. Onderwerpen als organisatiestrategie, verandermanagement, organisatiecultuur, nieuwe werken, leiderschap en coachingsvaardigheden komen aan bod.

Personeelsmanagement Trainingen

Bent u werkzaam in een organisatie en wilt u meer kennis hebben van de deelgebieden van Personeel en Organisatie (P&O)? U kunt bij ons terecht voor verschillende trainingen over onderwerpen als Functionerings- en beoordelingsgesprekkenSollicitatiegesprekken voerenPraktisch PersoneelsmanagementArbeidsrecht en Effectieve Verzuimbegeleiding. De belangrijkste thema’s worden besproken, geoefend en gekoppeld aan de praktijk zodat u als P&O’er of leidinggevende nog efficiënter kunt functioneren.