Personeelsmanagement Opleidingen

Heeft u interesse in het vakgebied van Personeel en Organisatie (P&O)? De personeelsmanagement opleidingen van ICM bieden voor ieder wat wils.

Bent u net begonnen of wilt u in de toekomst een personeelsfunctie vervullen dan is de Basisopleiding Personeelszaken een passende opleiding. De belangrijkste onderwerpen op het gebied van P&O worden op praktische wijze behandeld. Wilt u een stapje verder en heeft u al ervaring met de basis dan is de Personeelsmanagement opleiding geschikt voor u. Strategische kennis, competentiemanagement, personeelsinstrumenten en motiveren van het personeel komen onder andere aan bod. Wanneer u al enige jaren werkzaam bent als personeels- of HR-manager, en u wilt zich ontwikkelen tot strategisch partner van het management dan is Strategisch HRM (post-HBO) een goede opleiding. Onderwerpen als organisatiestrategie, verandermanagement, organisatiecultuur, nieuwe werken, leiderschap en coachingsvaardigheden komen aan bod.

Personeelsmanagement Trainingen

Bent u werkzaam in een organisatie en wilt u meer kennis hebben van de deelgebieden van Personeel en Organisatie (P&O)? U kunt bij ons terecht voor verschillende trainingen over onderwerpen als Functionerings- en beoordelingsgesprekkenSollicitatiegesprekken voerenPraktisch PersoneelsmanagementArbeidsrecht en Effectieve Verzuimbegeleiding. De belangrijkste thema’s worden besproken, geoefend en gekoppeld aan de praktijk zodat u als P&O’er of leidinggevende nog efficiënter kunt functioneren.

Persoonlijk advies

Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies, bijvoorbeeld over welke opleiding of training het beste bij uw doelstellingen past. Ook voor praktische vragen kunt u terecht bij onze afdeling advies.

Onze afdeling advies is te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer:

030 - 29 19 888

Aanvraag bellen

Wilt u liever door ons gebeld worden op een geschikter moment, laat dan hier uw gegevens achter.

Incompany

Alle bovenstaande cursussen biedt ICM ook Incompany aan.