ICM & Coachfinder: bekijk onze aantrekkelijke coachacties

ICM en Coachfinder hebben de handen ineengeslagen! Via een mooie samenwerking helpen we samen (zelfstandige) coaches aan inspiratie, ontwikkeling en tips om hun coachpraktijk te laten floreren. In dit artikel delen we daar graag meer over.

Wat is Coachfinder?

Coachfinder.nl (een initiatief van Psychologie Magazine) is een platform waar consumenten op basis van individuele voorkeuren eenvoudig een coach kunnen vinden die goed bij hen past. Op het platform staan ruim 700 gekwalificeerde coaches die allen door het team van Psychologie Magazine geverifieerd zijn. Dit houdt onder andere in dat iedere coach minimaal een opleiding moet hebben gevolgd die geaccrediteerd is door een organisatie die zij erkennen als voldoende kwaliteitswaarborging (zoals de ICM Coachingsopleiding).

Ben je als coach aangesloten bij Coachfinder, dan ben je beter vindbaar voor potentiële klanten, ontvang je het Psychologie Magazine en krijg je onbeperkt toegang tot alle online artikelen, live online masterclasses en verdiepingsmodules van Coachfinder.

Waarom werkt ICM met Coachfinder samen?

In onze complete ICM Coachingsopleiding bereiden wij deelnemers van A tot Z voor op het werk als professioneel coach in de praktijk. Nadat je 5 modules lang intensief wordt begeleid door verschillende ervaren coaches blijven we je ook na je opleiding inspireren en begeleiden in je ontwikkeling via onze ICM Coaching Campus.

Op onze Campus vind je per coachthema (waaronder loopbaancoaching, coachen op vitaliteit en teamcoaching) tips, expertinterviews en opleidingsmogelijkheden die je helpen groeien. Op deze plek vinden wij het ook passend om coaches te wijzen op interessante coachvoorzieningen buiten ICM, zoals het platform Coachfinder.nl. Wij geloven dat het voor coaches van meerwaarde kan zijn om het bestaan van dit platform te kennen.

Korting op het ICM opleidingsaanbod

Coaches die zijn aangesloten bij coachfinder.nl ontvangen 10% korting op relevante opleidingen en trainingen van ICM (zoals Stress- en Burnoutbegeleiding, Voice Dialogue, Coachen van Teams en Loopbaancoaching). Voor dit opleidingsaanbod ontvangen coaches tevens PE-punten.

Deze coach ging jou voor

Corien Plaisier rondde in februari 2020 de ICM Coachingsopleiding af en richtte haar eigen coachpraktijk doorleven na kanker op. Als ervaringsdeskundige begeleidt ze nu andere ex-kankerpatiënten om de positieve kant te zien van wat ze is overkomen. Ze is voor coachzoekers vindbaar op coachfinder.nl. Lees over Corien’s verhaal.

Heb je vragen? Of behoefte aan studieadvies over jouw vervolgstap als coach? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 030 – 29 19 888 of info@icm.nl. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur.