ICM is Beste Opleider van Nederland 2019

“En de Beste Opleider van Nederland 2019 is geworden… ICM opleidingen & trainingen!” Dit geweldige nieuws kregen wij 9 januari te horen tijdens de uitreiking van De Beste Opleider van Nederland. 

Al zeven jaar op rij organiseert Springest De Beste Opleider van Nederland verkiezing. Springest is een vergelijkingswebsite die helpt bij het zoeken, vergelijken en boeken van een passende opleiding of training. Na afloop van een opleiding of training kunnen deelnemers daarnaast op Springest hun ervaringen achterlaten. Zo kunnen ze aangeven wat ze van de inhoud, trainer, organisatie en locatie vonden.

Categorieën

De awards voor De Beste Opleider van Nederland zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. ICM won de eerste prijs in de categorie Opleiding & Onderwijs.

Hoe de winnaar wordt bepaald

Alle opleidingsinstituten komen in aanmerking voor deze toonaangevende titel. Om in de top 10 van een categorie terecht te komen heb je minimaal 20 ervaringen uit het afgelopen jaar nodig van unieke gebruikers. Op basis van het cijfer dat de deelnemers hebben achtergelaten wordt een gewogen gemiddelde berekend en de winnaar bepaald.

ICM als winnaar

Het is niet de eerste keer dat ICM zo hoog is beoordeeld door haar cursisten. Al vijf keer eerder zijn wij bekroond met de titel ‘Beste Opleider’. En deze dragen wij met trots!

Volgens klanten speelt ICM zeer goed in op de behoefte aan praktijkgerichte opleidingen en trainingen. Dit blijkt uit onderzoeken van NIDAP, een onderzoeksbureau dat aanbieders van professionele opleidingen, trainingen en deeltijdonderwijs adviseert. Onze betrouwbaarheid, de aantrekkelijkheid van onze leervormen en de kwaliteit van de docenten worden specifiek in de onderzoeksresultaten genoemd. De persoonlijke benadering van ICM en de opleidingsadviseurs die de tijd nemen om mee te denken wat het beste bij jou past spelen hierbij de sleutelrol. Meer over wat je van onze studieadviseurs mag verwachten lees je hier.

We willen onze cursisten enorm bedanken, dankzij hen mag ICM de titel ‘Beste Grote Opleider’ dragen. Iets waar we erg dankbaar voor zijn!