ICM beoordeeld als opleider met de beste prijs-kwaliteitsverhouding van Nederland

Dat blijkt uit nationaal en onafhankelijk opleidingsonderzoek van het NIDAP. HR-managers en opleidingsbeslissers van grote en middelgrote bedrijven en organisaties beoordeelden in dit onderzoek verschillende opleiders op de voor hen belangrijkste aspecten in het beslissingsproces. Uit het onderzoek blijkt dat ICM wordt beoordeeld als het opleidingsinstituut met de beste prijs-kwaliteitverhouding van alle opleiders in Nederland. Hierbij stijgt ICM ver boven het gemiddelde uit. En daar zijn we trots op, want juist in deze tijd van zorgvuldig investeren is een goede prijs-kwaliteitverhouding van groot belang.

NIDAP 2013

NIDAP is een onderzoeksbureau die aanbieders van professionele opleidingen, trainingen en deeltijdonderwijs adviseert. In mei 2013 verscheen het 21e bedrijfsopleidingen en -trainingsonderzoek dat is uitgevoerd door NIDAP. HR- en opleidingsmanagers van grote en middelgrote bedrijven en organisaties beoordeelden in dit onderzoek verschillende opleiders op aspecten als prijs-kwaliteitverhouding, klant- en persoonsgerichte aanpak en praktische toepasbaarheid van de training/opleiding.

Respondenten van het onderzoek zijn HR-managers en opleidingsverantwoordelijken. Het onderzoek heeft betrekking op een markt van 7000 zelfstandige organisaties met 100 of meer vaste medewerkers. Zulke organisaties hebben meestal een opleidingsbeleid en –budget. De steekproef van onderzochte organisaties omvat zowel klanten van ICM als niet-klanten.

Klant- en persoonsgerichte aanpak

Volgens klanten speelt ICM zeer goed in op de behoefte aan praktijkgerichte opleidingen en trainingen. Dit komt door een breed en flexibel aanbod. De klant- en persoonsgerichte aanpak van ICM wordt hierbij specifiek genoemd en gewaardeerd. Dit is, volgens NIDAP, de belangrijkste kernwaarde van ICM.

Uit het onderzoek van NIDAP valt verder op dat het aantal klanten die een opleiding bij ICM zouden aanraden bij familie of vrienden in vergelijking met andere aanbieders hoger is dan gemiddeld. Onze persoonlijke aanpak en opleidingsadviseurs die graag met je meedenken over wat het beste bij jou past spelen hierbij een sleutelrol. Wij vinden het belangrijk om in jou te investeren, zodat jij in jezelf kan blijven investeren!

Meer in Commercieel