Administratief & Secretarieel

Werkgeluk vergroten
In je huidige of in een nieuwe baan

Beste Opleider van Nederland

Wij geloven dat je gelukkig wordt als je jouw mogelijkheden en talenten ten volle benut. Daarom helpen wij je te ontdekken wat jouw sterke kanten zijn en hoe je deze kunt ontplooien. Het gevolg? Je presteert beter in je huidige of nieuwe baan en je hebt meer (werk)plezier.

De winst van werkgelukkig zijn

Je ervaart meer energie, plezier en geluk
Je bent meer in balans in je werk én je dagelijks leven
Je bent productiever, creatiever en gemotiveerder 

Persoonlijk advies

Wil je meer informatie en persoonlijk advies? We zijn te bereiken op 030 – 29 19 888 van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur of laat je vraag achter via onderstaande button.

Test: ontdek je sterke kanten

Wanneer je gebruikmaakt van je sterke kanten ben je gelukkiger, productiever en ervaar je meer zingeving. Persoonlijke ontwikkeling ligt in het verder ontwikkelen van je talenten, in plaats van te focussen op je ontwikkelpunten.

Maar wat zijn nou precies jouw talenten? Veel mensen vinden het lastig om dat duidelijk aan te geven. In samenwerking met docent Matthijs Steeneveld (sterkekanten.nl) ontwikkelden we een Sterke Kanten module op onze Digitale Leeromgeving. In deze e-learning ontdek je wat jouw sterke kanten zijn en hoe je ze (nog meer) kunt inzetten in je huidige baan of een nieuwe baan!

Ga naar de test

Slide 1 of 0

Waar wij in geloven

Het ontwikkelen van talent maakt de wereld mooier.

Als je je kunt ontwikkelen, doet waarin je gelooft en werkt bij een organisatie waar je trots op bent, raak je betrokken en bevlogen. Het resultaat is een positieve impact op je eigen leven én op dat van anderen. Wij zijn ervan overtuigd dat je meer kunt dan je denkt. Er zijn altijd kansen om te dromen, te leren, te verdiepen, het avontuur aan te gaan en van betekenis te zijn voor een ander. Ook wanneer dat moeilijk lijkt. Wij staan hierbij naast je als partner, mentor, begeleider en coach.